Celebrity

17. září 2024 17:16

Tomáš Durčák

Richard Müller do toho tajně praštil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Poté, co jeho první zkratkovité manželství s bývalou hlasatelkou Soňou skončilo fiaskem, se hudebník Richard Müller zařekl, že už ho znovu nikdo před oltář nedostane. To však ještě zřejmě netušil, že mu do života vstoupí jeho skutečná osudová žena. I tu však nechal čekat téměř dvě dekády.

Richard Müller je údajně podruhé ženatý, přičemž měl na utajené svatbě začátkem září říct „ano“ své dlouholeté partnerce Vandě Wolfové. Informuje o tom slovenský deník Nový čas. S tou je známý zpěvák šťastný již dlouhých sedmnáct let a rovněž spolu vychovávají dvanáctiletého syna Markuse. Müller tak zřejmě přehodnotil svůj názor z roku 2000, kdy po krachu patnáctiletého prvního manželství věřil, že podruhé z něj už nikdo ženáče neudělá.

Čtěte také: Nemám rád Vánoce, přiznal otevřeně Richard Müller. Zmínil ale své největší přání

Svou první svatbu si přitom se Soňou naplánovali po pouhých dvou týdnech společné známosti. Po rozvodu se mu zpět do života vrátila česká manažerka Vanda Wolfová, s níž se Richard poprvé seznámil, když jí bylo pouhých čtrnáct let. Po letech se jejich cesty opět sešly, a nakonec z toho byla nejen láska, ale i společný potomek.

Třiašedesátiletý zpěvák však partnerku na svatbu nechal čekat pořádně dlouho, nakonec však po šedesátce a sedmnácti krásných společných letech svolil. A i když o veselce, jež měla proběhnout 12. září v areálu Kocanda Kravsko u Znojma, veřejně zcela mlčí, o žádnou malou soukromou akci prý nešlo. Novopečení manželé Müllerovi totiž na svatbě podle všeho přivítali stovku svatebčanů včetně Richardových dětí z prvního manželství Filipa a Emmy.

Čtěte také: Richard Müller před časem po zranění skončil na vozíku. Fanouškům poslal fotku z nemocnice

„Bylo to krásné. Žádost o ruku jsem rozhodně nečekala, po 20 letech to teda bylo velké překvapení,“ cituje Nový Čas šťastnou nevěstu Vandu. Ten oslovil i Müllerovu první manželku Soňu, která dle svých slov na svatbě nebyla, ale věděla o ní. „O svatbě jsem věděla, ale nevidím důvod, proč bych to měla vykřikovat do světa. Je to jejich soukromí, jsem 24 let rozvedená a každý máme samostatné životy. Ten svůj jsme si už odžili, máme spolu dvě děti, a to je celé,“ řekla Soňa ke sňatku svého exmanžela, kterému do nového manželství popřála vše nejlepší.

Slovenský zpěvák Richard Müller v září 2023 přišel do pořadu Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.