Richard Müller ukázal krásnou dceru. Promluvil i o svém zdraví, čeká ho další operace

Richard Müller v Show Jana Krause

Populární slovenský zpěvák Richard Müller představil v pořadu Show Jana Krause svou krásnou dceru Emu. Pohovořil o koncertech, zdravotním stavu a přidal i vtipné historky z minulosti. Svěřil se také, že má odpor k moderním technologiím.

Oblíbeného zpěváka Richarda Müllera letos pořádně potrápilo zdraví. Zranění nohy mu nějakou dobu znepříjemňovalo život. Musel podstoupit operaci, a aby toho nebylo málo, za týden ho čekala další, kvůli které musel v zimě zrušit několik koncertů. Nyní už je ale opět zpátky ve svém živlu a dál pokračuje v koncertech v Česku i na Slovensku a dělá, co ho baví. Má za sebou také vydání nového alba s názvem Čierna labuť biela vrana, které mnozí označují za jeho vůbec nejpovedenější. Kromě toho nazpíval společně s Emmou Smetana úvodní píseň k seriálu Eliška a Damián, který můžete sledovat v sobotu ve 20:15 na Primě.

Mohlo vám uniknout: Tahle jedna vteřina. Křehký duet Emmy Smetana a Richarda Müllera znělkou seriálu Eliška a Damián

Richard Müller se v Show Jana Krause objevil už po několikáté a jak sám poznamenal, má pro tuto talk show slabost. „Pravidelně si tak ležím na zádech v posteli a přepínám televizní stanice. Proto si myslím, že jsem takový slovenský pan Odvárka, neboť se každý den dívám na vaši reprízu, pokud jsem doma,“ říká Richard Müller překvapenému moderátorovi.

Mohlo by vás zajímat: Richard Müller podstoupil operaci. S fanoušky se ještě týdny neuvidí

Richard Müller: „Já jsem nikdy nesbalil nikoho.“

Hudebník také prozradil, že má odpor k moderním technologiím. „Mám dokonce tlačítkový telefon. Takový ten starý, klasický, se kterým se kromě telefonování a posílání esemesek nedá nic jiného dělat. To je jediné, co jsem zvládnul,“ přiznává zpěvák.

Mimo to popsal také svůj nepříliš ukázkový způsob stravování. „Máme blízko takovou sympatickou pizzerii, takže tam buď pizzu nebo těstovinky. Anebo jím velmi málo. Dokonce někdy nejím celý den,“ práskl na sebe Müller. Co se žen týče, svou slávu prý při randění nikdy nijak nevyužíval. „Já jsem nikdy nesbalil nikoho,“ posteskne si Richard. „Nevím proč. Asi měly ze mne strach nebo co. Po koncertě jsem se většinou převléknul z kostýmu do normálních šatů, vydal jsem se směrem do sálu, a tam už nebyl nikdo, jen technici, kteří skládali aparaturu,“ vzpomíná autor hitu Po schodoch.

Čtěte také: Richard Müller skončil na invalidním vozíku. Fanouškům poslal upřímný vzkaz

Dcera se věnuje módě

Na rozdíl od svého otce, je jeho dcera Ema Müller technologiím příznivě nakloněna. Jako influencerka totiž na sociální síti rozjela svůj projekt Som bohyňa, všetky sme, ve kterém podle svých slov otevřeně sdílí se ženami to, jak se cítí. „Často to neříkáme nahlas a potom jsme v tom svém pocitovém trabli každá sama,“ vysvětluje svoji motivaci Ema.

Cestování propadla už jako teenagerka. Po šestnáctých narozeninách odjela do Kanady, kde se chtěla osamostatnit a naučit anglicky. „A naučila jsem se hodně. Tam to nebylo tak nebezpečné jako u nás doma. Potom jsem se vrátila do Bratislavy, odmaturovala jsem, a když mi bylo osmnáct, odjela jsem do Paříže,“ vzpomíná Ema. V té době ale francoužštinu příliš neovládala. „Takže když jsem tam přišla, neuměla jsem francouzsky a ani jsem nevěděla, že moje vysoká škola bude ve francouzštině,“ dodává se smíchem brunetka, která se věnuje módě a PR.

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause dcera zpěvák Emma Smetana celebrity Richard Müller Eliška a Damián Herci a postavy seriálu Eliška a Damián Ema Müller

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.