Richard Müller prozradil, jakou svou písničku nesnáší. Odpovědí mnohé zaskočil

Zpěvák Richard Müller minulý rok oslavil kulaté 60. narozeniny a konečně to vypadá, že je na správné cestě a porazil všechny své démony i zdravotní komplikace. Pracuje na dlouho očekávané desce, která by už zanedlouho měla spatřit světlo světa. A jak se mu daří?

Richard Müller má takový zvyk, a sice to, že po každém koncertě už rychle utíká do auta a ujíždí pryč. V exkluzivním rozhovoru pro Showtime prozradil, kdo mu byl v tomto směru inspirací. „Já jsem to odkoukal od Rolling Stones. Ale to je to jediné, co mám po nich,“ smál se zpěvák.

Müller si v minulosti prošel svým a dlouhodobě se potýkal se závislostí na drogách. Vyšlo najevo, že slovenský zpěvák holduje pervitinu, a dokonce zkusil i heroin. Přiznal deprese a maniodepresivní psychózu. Z talentovaného hudebníka se vlivem zhýralého života postupně stávala vyhaslá troska. Své démony se mu však, zdá se, podařilo překonat a dnes už se opět díváme na silného, usměvavého a dobře naladěného zpěváka, jakým byl i v době své největší slávy.

Hudebník nedávno vystoupil na Vesuf festivalu, kde předvedl skvělý výkon. A jak se vůbec on sám cítí? „Mám se velice dobře. Jsem rád, že jsem na festivalu. Já mám festivaly moc rád, je to takový odvaz svým způsobem a jinak velmi dobře. Musím zaklepat,“ prohlásil Müller a zaklepal si přitom na hlavu.

Nové album bude pouze na YouTube

Všechny fanoušky určitě potěší zpráva, že už v říjnu vyjde jeho nové album, na kterém mimo jiné spolupracoval například i s Ondrou Brzobohatým. Všem posluchačům slibuje nevšední zážitek. „Je to podle mého názoru nevídaný, neslýchaný počin. Jmenuje se to Černá labuť, bílá vrána a já jsem ještě tak, jako na té desce, nezpíval,“ navnadil své posluchače Müller.

Za dobu své kariéry vytvořil nespočet hitů a oblíbených písní, které si broukají lidé napříč celou republikou, a to jak v Česku, tak i na Slovensku. Kterou ale on sám nemá rád? „Je to jedna taková, kterou asi nebudeš znát ani ty, ale jmenuje se Po schodoch,“ zavtipkoval hudebník směrem k moderátorovi. Toho jeho odpověď evidentně překvapila natolik, že se raději ještě jednou otázkou ujistil. Müller ho přesvědčil o tom, že slyšel správně a dodal, že teď hrají písničku v trochu upravené reggae verzi, a to se podle jeho názoru už dá vydržet. „Je to taková písnička, vzhledem k tomu, že 30 let za mnou lidí křičí: Po schodoch, po schodoch, tak víš, přestane tě to v určitém momentě bavit,“ vysvětlil zpěvák svůj důvod.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.