Richard Müller prozradil, jakou svou písničku nesnáší. Odpovědí mnohé zaskočil

Zpěvák Richard Müller minulý rok oslavil kulaté 60. narozeniny a konečně to vypadá, že je na správné cestě a porazil všechny své démony i zdravotní komplikace. Pracuje na dlouho očekávané desce, která by už zanedlouho měla spatřit světlo světa. A jak se mu daří?

Richard Müller má takový zvyk, a sice to, že po každém koncertě už rychle utíká do auta a ujíždí pryč. V exkluzivním rozhovoru pro Showtime prozradil, kdo mu byl v tomto směru inspirací. „Já jsem to odkoukal od Rolling Stones. Ale to je to jediné, co mám po nich,“ smál se zpěvák.

Müller si v minulosti prošel svým a dlouhodobě se potýkal se závislostí na drogách. Vyšlo najevo, že slovenský zpěvák holduje pervitinu, a dokonce zkusil i heroin. Přiznal deprese a maniodepresivní psychózu. Z talentovaného hudebníka se vlivem zhýralého života postupně stávala vyhaslá troska. Své démony se mu však, zdá se, podařilo překonat a dnes už se opět díváme na silného, usměvavého a dobře naladěného zpěváka, jakým byl i v době své největší slávy.

Hudebník nedávno vystoupil na Vesuf festivalu, kde předvedl skvělý výkon. A jak se vůbec on sám cítí? „Mám se velice dobře. Jsem rád, že jsem na festivalu. Já mám festivaly moc rád, je to takový odvaz svým způsobem a jinak velmi dobře. Musím zaklepat,“ prohlásil Müller a zaklepal si přitom na hlavu.

Nové album bude pouze na YouTube

Všechny fanoušky určitě potěší zpráva, že už v říjnu vyjde jeho nové album, na kterém mimo jiné spolupracoval například i s Ondrou Brzobohatým. Všem posluchačům slibuje nevšední zážitek. „Je to podle mého názoru nevídaný, neslýchaný počin. Jmenuje se to Černá labuť, bílá vrána a já jsem ještě tak, jako na té desce, nezpíval,“ navnadil své posluchače Müller.

Za dobu své kariéry vytvořil nespočet hitů a oblíbených písní, které si broukají lidé napříč celou republikou, a to jak v Česku, tak i na Slovensku. Kterou ale on sám nemá rád? „Je to jedna taková, kterou asi nebudeš znát ani ty, ale jmenuje se Po schodoch,“ zavtipkoval hudebník směrem k moderátorovi. Toho jeho odpověď evidentně překvapila natolik, že se raději ještě jednou otázkou ujistil. Müller ho přesvědčil o tom, že slyšel správně a dodal, že teď hrají písničku v trochu upravené reggae verzi, a to se podle jeho názoru už dá vydržet. „Je to taková písnička, vzhledem k tomu, že 30 let za mnou lidí křičí: Po schodoch, po schodoch, tak víš, přestane tě to v určitém momentě bavit,“ vysvětlil zpěvák svůj důvod.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.