Celebrity

11. srpna 2022 11:33

Tomáš Durčák

Robbie Williams se producíruje ve spodním prádle. Jeho žena zveřejnila odvážné snímky

Robbie Williams se na zahradě promenáduje ve spodním prádle

Je znám jako vždy pozitivní a usměvavá osoba. A přesně takhle spokojeně vypadá Robbie Williams, který tráví léto na své zahradě jen v miniaturních značkových slipech. Na druhou stranu si to se svou postavou i v osmačtyřiceti zkrátka může dovolit.

Robbie se nicméně ve svém letním outfitu nefotil sám, snímky pořídila jeho manželka, moderátorka Ayda Field (42), která je následně sdílela na svém Instagramu ve stories. Na prvním se Williams doširoka usmívá a jeho žena přidala popisek „Šťastná tvář“.

Ayda následně zveřejnila ještě druhý snímek svého manžela, na němž se výrazně, ale stále lišácky mračí. Ten obdržel titulek „Smutná tvář“. Fanoušci si ale spíš všímali toho, jak v pohodě a klídku Robbie na fotkách působí.

Přehlédnout rovněž nejde jeho působivá sbírka tetování a také hned několik vrstev řetízků, které má kolem krku. A šediny jsou dnes stále v kurzu i přesto, že si je zpěvák nechal neupravené. Aby také ne, když je na vlastní zahradě a ne na koncertě.

Rodinný život Robbiemu vychází na jedničku

Robbie a Ayda jsou spolu manželé již od roku 2010 a pár má celkem čtyři děti, dcery Theodoru Rose Williams (9) a Colette Josephine Williams (3) a syny Charltona Valentina Williamse (7) a Beau Benedicta Enthovena Williamse (2).

Robbie Williams se toho nebojí! Jeho partnerka Ayda Field na sociálních sítích zveřejnila příspěvek, na kterém si...

Posted by Prima ŽENY on Thursday, August 11, 2022

Zpěvák si očividně užívá posledních doušků letního volna, protože jeho kalendář se už velmi brzy citelně zaplní. 9. září totiž vychází jeho nové album XXV a v Austrálii aktuálně probíhá natáčení životopisného filmu.

Snímek má název Better Man a měl by sledovat jeho úžasnou kariéru, v níž se mu podařilo prozpívat se z malé chlapecké skupiny až k superstar, která vyprodává stadiony. Natáčení probíhá v Melbourne, tvůrcem je australský filmař Michael Gracey, z jehož režijního umu vzešel mimo jiné film Největší showman.

Zpěvák má dokonce zápis v Guinessově knize rekordů

Robbie Williams na sebe poprvé upoutal pozornost v chlapecké skupině Také That, do níž vstoupil v roce 1990, načež se v roce 1996 pustil do úspěšné sólové kariéry, v níž zažily jeho hity nejen ve Velké Británii obrovský úspěch.

V roce 2006 se dokonce dostal až do Guinessovy knihy rekordů, když se mu podařilo prodat 1,6 milionu lístků na svůj koncert za jediný den. Do dnešního dne prodal více alb a získal více ocenění BRIT Awards (taková britská obdoba našich Českých slavíků) než kterýkoli jiný britský zpěvák či zpěvačka v historii.

Sdílejte článek
Štítky rodina Instagram zpěvák děti spodní prádlo Guinessova kniha rekordů Robbie Williams Ayda Field

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.