Celebrity

22. července 2022 05:00

redakce Prima Ženy

Módní alarm Anny Tejklové: Jak být ve vařícím létě stylová a jak ne

Módní alarm návrhářky Anny Tejklové se zaměřil na outfity v horkých letních dnech. Podívejte se, které dámy vynesly během pekelného počasí inspirativní modely. Anna Tejklová také upozornila na přešlapy, které v parnu opravdu bijí do očí.

Milé čtenářky a milí čtenáři. Móda je radost, fantazie a možnost, jak potěšit sebe i svět. Nechci nikomu říkat, co si smí a nesmí oblékat, ale ráda na příkladech ukážu, co se dá případně udělat lépe, a podělím se s vámi o všechny triky, které jsem za léta práce s ženami a sama se sebou nasbírala v oblasti módy a stylu. Můj cíl je vnést mezi lidi více radosti, sebedůvěry a krásy.

Inkognito celebrita v supermarketu

Začneme hned dalším modelem z filmového festivalu v Karlových Varech... Pardon, ukázalo se, že se kupodivu o žádnou naši celebritu na Moët večírku nejedná, styl glamour domovnice mne zmátl.

A v čem vyrazíte na nákupy vy?

Posted by Partička on Thursday, July 21, 2022

Asi si nemusíme říkat, co je tady špatně. Této paní horko ale určitě nebylo a i ty chipsy v horním regálu se vyklonily, aby lépe viděly.

Teď se podíváme na letní oblečení na úrovni.

Kosmetická guru Milena Žampová okouzluje svým stylem i na Kostarice

Tato žena má opravdu styl. Milena Žampová je známá kosmetická guru a její model mě nadchnul, hned si ho rozebereme. V první řadě: klobouk je v létě nezbytnost! Případně stylová kšiltovka k sportovnějšímu oblečení. Protože pokud nechceme být předčasně vrásčité a nemocné, musíme pleť před sluncem chránit.

Paní Milena má dále nádhernou barevnou tuniku z lehké látky, která bude slušet nejen štíhlým ženám, jako je ona. Střih je vzdušný a pohodlný, nic se nikde nebude lepit, dělá i hezké ruce. Kdo se necítí na minikraťásky, může k podobnému vršku obléci třeba bílou dlouhou sukni s rozparkem, hodit se budou další světlé barvy obsažené v potisku. Tunika tohoto typu je každopádně tip i pro ženy plnějších tvarů.

Sladěné sestry. Michaela Pavlátová a Anna Tejklová na vzpomínkové slavnosti za známého umělce Karla Melouna

Další typ praktického letního oblečení tentokrát pro výrazné křivky si dovolím ukázat na sobě a své sestře. Michaela má krásný krajkový top, který je ideální i do velmi horkého letního dne. Je prodyšný, zároveň vypadá elegantně, žensky a dává vyniknout postavě. Sestra ho doplnila jednoduchou pouzdrovou sukní, což je ideální volba. Povedený doplněk je čelenka s nápadnou mašlí, která celku dodává ještě větší originalitu.

Já jsem zvolila osvědčený střih šatů do áčka se zvýrazněným pasem a řasenými rukávky. Materiál je kvalitní úplet. Tento střih je velmi vhodný pro postavy typu přesýpacích hodin. Červený, středově vedený vzor přes dekolt až do pasu navíc opticky zužuje. Povšimněte si ale, jak jsem si nevhodnými širokými náramky přesekla a opticky zmohutnila ruku, dávám si za to 5 a příště zvolím drobnější a jednodušší doplňky.

Operní diva Edita Randová oslnila v Italském institutu

Edita Randová je naše operní hvězda a stejně jako je úchvatný její hlas, tak i módní styl. Saténové šaty s květinovým potiskem mají krásný a lichotivý áčkový střih a látka hezky drží tvar. Jsou krátké, což si zpěvačka se svýma štíhlýma nohama může dovolit.

Zaujalo mě, že zvolila lodičky v temně fialové barvě, přestože je to nejméně se nabízející barva, která se ale objevuje na látce šatů, takže v pořádku. Mašle v pase a extravagantní kočičí brýle jsou dalšími dotaženými detaily, které tvoří poutavý vzhled. Zde je vidět, jak jsou důležité i opečovávané upravené vlasy. Paní Editu na oslavě Italského institutu Italové určitě ocenili.

Slavná pěvkyně Andrea Kalivodová v nezvykle strohém stylu na párty v Duplexu

A máme tu ještě jednu operní hvězdu - Andreu Kalivodovou. Jelikož je výrazný tmavý typ, červená barva jí ohromně sluší. Škoda pásku, který by měl být v pase a není tam, tento fakt zbytečně přidává nežádoucí objem. Košilový vršek šatů je strohý a sportovního střihu, zároveň je malý a zplošťuje ji, což je v tomto případě vyloženě škoda. Límeček a střih ramínek navíc zmohutňuje.

Paní Andrea je krásná žena a mohla by si dopřát ženštější a lichotivější střih, například lehký volán, který by překryl paže a více odhalil ramena a krk nebo klasický výstřih. Jinak ale proč ne, dlouhé červené šaty jsou dobrá volba a zářivý úsměv je ten nejlepší módní doplněk.

Prsa na zádech

Extrémním modelem jsme začali a také jím skončíme. K této fotce bych asi dodala jen to, že pokud si záda po zakousnutém útoku šňůrek říkají spíše o podprsenku, není to vhodné na veřejnost.

Jste to, co jíte. A platí to i v létě...

Posted by Jste to, co jíte on Thursday, July 21, 2022

Přeji vám krásné léto a skvělý styl!

Sdílejte článek
Štítky léto krása móda styl Milena Žampová vzhled oděv Andrea Kalivodová poplašné zařízení Michaela Pavlátová Anna Tejklová Módní alarm Edita Randová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.