Celebrity

9. února 2023 13:30

Eliška Reiglová

Richard Müller podstoupil operaci. S fanoušky se ještě týdny neuvidí

Slovenský zpěvák Richard Müller (61) se v polovině ledna svěřil fanouškům, že má zraněnou nohu. Nějakou dobu si kvůli tomu musel pobýt v nemocnici, sliboval ale, že 11. února už podruhé přeložený koncert odehraje. Okolnosti mu to však nedovolily, musel se totiž vrátit na lůžko.

Richard Müller měl koncert v Žilině původně odehrát už v první polovině prosince, termín pak posunul na druhou půlku ledna a kvůli zranění následně ještě na únor. Ani tento termín mu ale nakonec nevyjde a zdá se, že fanoušci se vystoupení oblíbeného hudebníka dočkají až v dubnu.

Mohlo by vás také zajímat: Richard Müller otevřeně o drogách a vztahu s otcem: Mlátil mě tak, že jsem se i počůral

„Tak jsem se na vás těšil a takhle to dopadlo. Minimálně šest týdnů se neuvidíme. Přeji vám hodně zdraví, neboť to je to nejdůležitější,“ napsal slovenský umělec k fotografiím, na kterých leží na nemocničním lůžku.

Tak som sa na vás tešil a takto to dopadlo. Minimálne 6 týždňov sa neuvidíme. Želám vám veľa zdravia, lebo to je to...

Posted by Richard Müller on Wednesday, February 8, 2023

„Po dvou týdnech léčby se opětovnými vyšetřeními zjistilo, že bude nutná operace. Všechno dobře dopadlo a momentálně již začala fáze rekonvalescence,“ dodal zpěvákův tým s tím, že přípravy letošních koncertů dále pokračují.

Richard Müller zažívá těžké časy

Přestože teď Richarda Müllera trápí zdraví, ty nejtěžší časy už má za sebou. Dlouhá léta totiž trpěl bipolární poruchou – maniodepresivní psychózou, která ho srazila až na dno. „Dvakrát v životě jsem si drogu šlehl přímo do žíly. Jinak jsem šňupal kokain a kouřil marihuanu. Kokain ve mně vyvolával nenormální stavy úzkosti a sebevražedné stavy. Jednoho dne jsem si řekl, že už se to nedá vydržet, a rozhodl jsem se s tím skoncovat. Další dva dny jsem škrábal zeď a vážně jsem uvažoval, zda je lepší kabel, nebo plyn. Kdybych reagoval na koks tak, jako mnozí lidé, kteří mu úplně podlehli, pravděpodobně bych dopadl špatně,“ řekl slovenskému deníku Nový čas.

Po několika letech léčby se sice jeho stav stabilizoval, uvědomuje si ale, že vyhráno ještě nemá. „Je to stále velmi labilní a křehké. Kdykoliv se to může zvrtnout a vrátit zpět. Když o tom mluvím, vynořují se mi všechny vzpomínky a já prostě nemám chuť se k tomuto období vracet,“ přiblížil Müller s tím, že depresivní stavy se u něj neobjevily už 12 let.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.