Celebrity

6. července 2023 18:55

Josef Šťastna

Ricky Martin se po šesti letech rozešel s manželem. Dvojice nyní myslí na děti

Legendární zpěvák Ricky Martin (51) oznámil konec vztahu se svým manželem, syrsko-švédským umělcem Jwanem Yosefem. Dvojice tvrdí, že se rozešla v klidu a bez hádek. Prý hlavně nyní myslí na blaho a klid svých dětí.

„Rozhodli jsme se ukončit naše manželství s láskou, úctou a respektem vůči našim dětem a ctít to, co jsme jako dvojice zažili po všechny ty báječné roky. Naší největší touhou je mít nadále zdravou rodinnou dynamiku a vztah zaměřený na klid a přátelství, abychom pokračovali ve společné výchově našich dětí a zachovali si úctu a lásku, kterou k sobě chováme,“ uvedli Martin a jeho manžel ve společném prohlášení.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Koho si za manžela vzal Milan Peroutka?

Portorický zpěvák a syrsko-švédský malíř se poznali přes Instagram už v roce 2015. Randit spolu začali o půl roku později, kdy se poprvé setkali v Londýně.

Ricky Martin a Jwan Yosef mají dvě děti. Dcera Lucia se narodila v roce 2018 a syn Renn přišel na svět o rok později. Ricky Martin má ještě dvojčata, která se narodila v roce 2008, Mattea a Valentina porodila náhradní matka.

Podívejte se na tvorbu Ricky Martina:

Sdílejte článek
Štítky Londýn Instagram vztah Ricky Martin manželé homosexualita LGBT náhradní mateřství Jwan Yosef

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.