Celebrity

6. července 2023 18:55

Josef Šťastna

Ricky Martin se po šesti letech rozešel s manželem. Dvojice nyní myslí na děti

Legendární zpěvák Ricky Martin (51) oznámil konec vztahu se svým manželem, syrsko-švédským umělcem Jwanem Yosefem. Dvojice tvrdí, že se rozešla v klidu a bez hádek. Prý hlavně nyní myslí na blaho a klid svých dětí.

„Rozhodli jsme se ukončit naše manželství s láskou, úctou a respektem vůči našim dětem a ctít to, co jsme jako dvojice zažili po všechny ty báječné roky. Naší největší touhou je mít nadále zdravou rodinnou dynamiku a vztah zaměřený na klid a přátelství, abychom pokračovali ve společné výchově našich dětí a zachovali si úctu a lásku, kterou k sobě chováme,“ uvedli Martin a jeho manžel ve společném prohlášení.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Koho si za manžela vzal Milan Peroutka?

Portorický zpěvák a syrsko-švédský malíř se poznali přes Instagram už v roce 2015. Randit spolu začali o půl roku později, kdy se poprvé setkali v Londýně.

Ricky Martin a Jwan Yosef mají dvě děti. Dcera Lucia se narodila v roce 2018 a syn Renn přišel na svět o rok později. Ricky Martin má ještě dvojčata, která se narodila v roce 2008, Mattea a Valentina porodila náhradní matka.

Podívejte se na tvorbu Ricky Martina:

Sdílejte článek
Štítky Londýn Instagram vztah Ricky Martin manželé homosexualita LGBT náhradní mateřství Jwan Yosef

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.