Spor o majetek umírajícího Delona: Děti se hádají, zasáhnout musel soud

Zdravotní stav legendy francouzského filmu Alaina Delona (88) se nelepší. Nepomáhají tomu ani neustálé spory o dědictví, které už nějakou dobu jeho potomci vedou. Nyní se situace vyostřila natolik, že do sporu dětí musela zasáhnout prokuratura a nařídit jeho lékařské vyšetření. Hraje se o majetek ve výši cca sedm miliard korun.

Dědictví, jež má Delon svým dětem odkázat je vskutku pohádkové. Dle britského deníku Daily Mail se jedná o téměř 250 milionů liber, což je v přepočtu více než sedm miliard korun. Právě kvůli obrovskému jmění se potomci vzájemně osočují z toho, kdo usiluje o otcův život.

Čtěte také: Válka o dědictví se změnila v boj o Delonův život. Soud musel zasáhnout do sporu o péči

Kvůli sporům musí zakročit soud

Sourozenci mezi sebou válčí a nemocný Alain Delon tak musí sledovat, jak se jeho děti hádají o majetek, který je ve hře. Delonův syn Anthony v minulém týdnu v rozhovoru pro magazín Paris Match řekl, že jeho otec je velmi slabý a prožil možná poslední Vánoce. Během rozhovoru se obul také do své nevlastní sestry Anouchky, kterou osočil, že před zbytkem rodiny dlouhodobě zatajovala skutečný zdravotní stav herce.

Delonův nejstarší syn Anthony a jeho otec se proto obrátili na soud a požádali o ochranu. „Anthony a Alain-Fabien riskují, že pan Alain Delon předčasně zemře. Ukončili totiž jeho léčbu i lékařský dohled, a to ze zcela neopodstatněných důvodů,“ řekl advokát herce Christophe Ayela.

Přečtěte si: Život ukončím eutanázií, přiznal herec Delon. Na poslední cestě ho doprovodí syn

Delon před čtyřmi lety prodělal kardiovaskulární příhodu s lehkým krvácením do mozku. Od té doby se se jeho zdravotní stav zhoršuje. Herec je podle něj v nebezpečí, a proto se rozhodl podat na Delonovy syny stížnost. Žádá, aby Alaina Delona přijel vyšetřit lékař, který o něj pečuje ve Švýcarsku. „Je to až šílené. Anthony Delon se rozhodl léčit nemoc svého otce ovocnými a zeleninovými šťávami,“ uvedl advokát legendárního francouzského herce. Prokuratura proto nařídila vyšetření jím určeným lékařem.

Podívejte se na reportáž, jak Delonova rodina bojuje o jeho majetek:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.