Celebrity

9. ledna 2024 13:00

Josef Šťastna

Táta oslavil poslední Vánoce, vzkázal Anthony Delon, který touží po miliardovém dědictví

Rozruch okolo Alaina Delona

Filmové legendě je 88 let a měla by si užívat zasloužené stáří. Jenže vážně nemocný herec klidu nenašel, Alain Delon musí sledovat, jak se jeho děti hádají o majetek, který je ve hře. Děti si to také už vyřídily s Delonovou poslední partnerkou.

Legendární francouzský herec by si měl užívat zasloužený důchod, místo toho se ocitl uprostřed vyhroceného rodinného sporu. Podle magazínu Paris Match hercův nejstarší syn Anthony Delon (59) podal trestní oznámení na nevlastní třiatřicetiletou sestru Anouchku – dcera nizozemské modelky Rosalie van Breemen.

Anthony Delon svou nevlastní sestru obvinil, že před zbytkem rodiny dlouhodobě zatajovala skutečný zdravotní stav francouzské herecké ikony. Anthony je také přesvědčený o tom, že Anouchka tajila, že na Alaina Delona má špatný vliv jeho japonská přítelkyně Hiromi Rollin. Ta se naposledy vedle legendárního herce objevila, když se Delon zúčastnil pohřbu Jeana-Paula Belmonda.

Podle Anthonyho je ale nejzásadnější, že Delonova dcera měla zatajit, že tatínek neprošel na švýcarské klinice testy, které měly odhalit jeho nezpůsobilost. Proč je to tak důležité? Protože začíná boj o dědictví, které britský Daily Mail odhadl na 250 milionů liber, což je v přepočtu více než sedm miliard korun.

Japonskou partnerku už děti dostaly ze hry

Děti herecké legendy měly už od roku 2019 problémy s ráznou Japonkou, která se tehdy přestěhovala do Delonova domu a začala o stárnoucího herce pečovat. Jenže její péče byla stále intenzivnější a nakonec ho začala izolovat od veřejnosti i od ostatních příbuzných. Japonka měla dokonce číst rodinnou korespondenci a za herce rozhodovat bez jeho vědomí.

Delonovy děti jsou přesvědčené, že se stárnoucího herce snažila také natlačit do svatby. V roce 2023 se Hiromi Rollin po důrazné výzvě od Delonových dětí a po tlaku právníků z hercova domu odstěhovala.

Delon oslavil poslední Vánoce, vzkázal syn

„Tátovi se nevede dobře, je velmi slabý, už ani nic nechce. Když jsme s ním slavili Vánoce, tak říkal, že jsou jeho poslední,“ popsal Anthony Delon pro Paris Match. Jenže tato slova se herecké legendy velmi dotkla.

Delon byl podle svých právních zástupců velmi šokován tím, co o něm nejstarší syn říká a zažaloval ho za pomluvu. Stejně tak je Delon přesvědčený, že Anthony chtěl poškodit pověst své nevlastní sestry Anouchky.

Zdá se, že boj o dědictví po slavném herci bude dramatický ještě před jeho definitivním odchodem. Do boje o majetek bude chtít zasáhnout také nejmladší syn Alain-Fabien Delon. Poslední možný dědic, fotograf Christian Aaron Boulogne, zemřel v květnu 2023, bylo mu 60 let. Byl synem německé zpěvačky Christy Päffgen zvané Nico. Alain Delon ale nikdy otcovství oficiálně nepřiznal.

Podívejte se na reportáž, jak Delonova rodina bojuje o jeho majetek:

Sdílejte článek
Štítky Francie herec dědictví Alain Delon Anthony Delon Hiromi Rollin Anouchka Delon

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.