Celebrity

7. ledna 2024 06:45

David Laštovka

Václav Vydra opustil manželku na Štědrý den. Po Janě Bouškové toužil celý život

Show Jana Krause - herec Václav Vydra

První velkou láskou herce Václava Vydry, který slaví 68. narozeniny, byla o pět let starší herečka Dana Homolová. Prožili spolu devět let, z toho dva roky v manželství. Co bylo důvodem jejich rozchodu a jak spolu vycházejí dnes?

Přestože se herečka Dana Homolová v roce 1981 za Václava Vydru provdala, od začátku jejich vztahu prý věděla, že její muž vzhlíží k jiné ženě, herecké kolegyni Janě Bouškové. „On celoživotně miloval Bouškovou, pak se zamiloval do mě. Žili jsme spolu dohromady asi devět let včetně manželství. No a pak zemřel partner Jany Bouškové Petr Svojtka, kterého usmýkala tramvaj, a Vašík jí tak dlouho pomáhal, až tam zůstal. Odešel za ní na Štědrý den v roce 1983 a domů už se nevrátil. O Vánocích mi řekl, že mě má stále rád, ale Jana ho potřebuje,“ zavzpomínala v rozhovoru pro deník Aha! Homolová, která oběma odpustila. Věděla, že jsou si souzeni, a v klidu jim ustoupila z cesty.

Že je mezi nimi vše v pořádku, potvrdil i Václav Vydra. „Jsme v pohodě. Když se potkáme, normálně se spolu bavíme. Nemáme problém. V minulosti jsme spolu měli i pár společných besed,“ prozradil herec redakci webu Prima Ženy. Jana Boušková se pro něj stala osudovou ženou. Papír na lásku nepotřebovali. Brali se až po 23i letech vztahu, a to v roce 2006. Dodnes z nich vyzařuje zamilovanost a úcta k druhému.

Václav Vydra jako hvězda seriálu Pod hladinou:

Jak Václav Vydra nese, že nemá vlastní potomky?

Pro mnohé páry mohou být inspirací. Klape jim to nejen v soukromí, ale také v práci. Společně například už mnoho let provázejí oblíbeným pořadem Prostřeno! „Možná to bude znít jako klišé, ale zásadní je láska, tolerance, úcta k tomu druhému, respektovat se navzájem. Není to o tom být pořád spolu na sebe nalepení nebo o každodenní teplé večeři. Dobré je dát tomu druhému prostor. Myslím, že jsme celkem idylický pár. Hádky nenávidím. Zásadně se jim snažím vyhnout,“ přiblížil herec recept na šťastné soužití.

Čtěte také: Oblíbená soutěž amatérských kuchařů má novou znělku. Prostřeno! dostane moderní švih

Že se nikdy nestal otcem, mu nevadí. „Nemrzí mě to. Vychovali jsme s Janou dvě děti, jejího syna a neteř,“ poznamenal pro web Prima Ženy Václav Vydra, kterého od 10. ledna můžete vidět na Primě v pokračování seriálového hitu Pod hladinou s názvem Na vlnách Jadranu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.