Celebrity

20. října 2024 09:23

Josef Šťastna

Rozchod jen na oko? Andrej Babiš stále nosí symbol, který symbolizuje jeho pouto k Monice

V dubnu letošního roku manželé Babišovi veřejnosti oznámili, že jdou od sebe. Rozvod ale podle dostupných informací neproběhl. Naopak dvojice dělá dojem, že manželství normálně dál klape.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii,“ napsal v polovině dubna Babiš na Instagram a Monika jeho příspěvek podpořila. Andrej a Monika oznámili, že jejich vztah skončil, ale kvůli dětem se pokusí o pohodový rozchod.

Už tehdy někteří experti na tuzemskou politickou scénu naznačovali, že rozchod je jen na oko. Že až půjde o nějaké důležité volby, tak Babiš oznámí, že se k Monice vrátil, což by mohlo na emoce některých voličů zabrat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Monika Babišová už teď vlastní cenné majetky. Rozvod z ní může udělat velmi bohatou paní

Už měsíc po rozchodu se Babiš a jeho žena objevili spolu na veřejnosti. Praha pořádala hokejový šampionát a manželé vyrazili fandit na stadiony.

Andrej Babiš ukázal houby a prsten

Nyní se objevil další symbol, který ukazuje, že Babiš má Moniku stále v srdci. Andrej Babiš se sledujícím pochlubil, že vyrazil na houby a ukázal koš plný hub.

Babiš v ruce svírá výstavní hříbek. To ale na fotce není to nejzajímavější. Web ŽivotvČesku.cz upozornil na to, že Babiš má na prstě stále snubní prsten. Je pravda, že muži po rozchodu se prstenu většinou zbavují, ale Andrej to má evidentně jinak.

Podívejte se také na rozhovor s Monikou Babišovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 10. 2024

Dobré zprávy z dalekých zemí by vás mohly přivést k dobrému pocitu ze života a k dychtivému očekávání budoucnosti. Vaše myšlení je bystré a jasné. Tento den je vhodný pro uskutečnění plánů, zejména pokud se týkají cestování nebo vzdělávání. Pokud máte pocit, že nadcházející týdny přinesou nějaké dramatické změny k lepšímu, vaše instinkty jsou pravděpodobně správné. Máte důvod k oslavě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.