Hladová kolčava? Takto šéf čeká na vejce
Správný kuchař vaří z čerstvých a poctivých surovin. Co dělá šéfkuchař Pohlreich, když potřebuje vajíčko k snídani? Počká si na něj rovnou u zdroje, přesněji před kurníkem. Ten mají společně se ženou Zdeňkou na svém statku.
Při natáčení premiérového 1. dílu pořadu Rozpal to, šéfe! bylo vajíček potřeba hned do několika receptů. Zatímco z útrob luxusního kurníku u Pohlreichů na statku vycházelo mohutné kdákání pilných slípek, Zdeněk na kýžený výsledek jejich práce číhal s ošatkou před vchodem jako hladová kolčava.
A dočkal se. Stejně jako jeho první hosté se dočkali vynikajících hodů, jež jim na své televizní garden party připravil u grilu.
Sledujte novinku Rozpal to, šéfe! každou neděli v 18:00 na Primě.
Inspirujte se v pořadu od mistra těch nejlahodnějších pochoutek. Gril rozpálí v domácím prostředí venkovského statku.
Čerstvý vzduch, vůně bylin i všudypřítomné zvířecí obecenstvo proměnilo jindy přísného šéfa natolik, že vám s laskavým úsměvem odhalí tajemství svých nejlepších receptů. Od snídaně až po dezerty, vše v přírodě jen na grilu.
Recepty z každého menu i bonusy najdete v našem speciálu Rozpal to, šéfe!
Eggsinka, Pípa, Žloutek... U Pohlreichů mají i slípky svá jména.
Ještě se podívejte na video ze zákulisí natáčení nového pořadu Rozpal to, šéfe! Ne vše bylo tak úsměvné, jako uvidíte na obrazovce. Šéf Zdeněk Pohlreich je prostě nezničitelný a nikoho (nebo ničeho) se nezalekne:-)
(schneidy, kamera: jakunda)
Foto: FTV Prima - Marek Dienstl