Z lesa na gril. V 18.00 to Šéf rozpálí pod zvěřinou
Tentokrát se těšte na jedinečné zvěřinové menu. Šéf vás naučí marinovanou jelení kotletkou s portskou omáčkou i kančí krkovičku s vůní česneku a bylinek. „A aby se myslivci nehádali, jestli bude se zelím nebo se šípkovou, tak bude s bramborovým salátem,“ jak říká Zdeněk Pohlrech.
Pro zastánce zdravé kuchyně hodí na gril i pořádnou porci zeleniny. Připraví senzační byialdi z restované zeleniny. Závěrem bude servírovat jahody s kozím sýrem.
Podrobnosti, zajímavosti a recepty z pořadu najdete na stránkách Rozpal to, šéfe!
V sestřihu v úvodu nahlédněte už teď pod šéfovu poklici od grilu. Níže si poslechněte šéfovo přiznání o lásce ke zvířátkům:-)
(schneidy, záběry z pořadu Rozpal to, šéfe!)