Astročlánky

16. května 2024 05:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 16. května 2024: Berani uzdraví staré rány, Váhy nastaví hranice

Býky tíží svědomí. Blíženci naleznou pomoc ve svém srdci. Raci hodně přemýšlí nad životem. Jaké budou následující dny, to poodhalí tajemné runy.

Beran

Staré rány se uzdravují. Konflikt, který vás trápil, se právě teď řeší a ukončí ve váš prospěch. Pozor si dávejte na zbytečný zmatek a chaos, který neprospívá vám ani ostatním. Je nejvyšší čas podívat se pravdě do očí a svůj život změnit. Vy jste tvůrci svého štěstí, tvořte hojnost, lásku a vaše srdce se rozezpívá.

Býk

Pokud vás tíží svědomí a nejste schopni zvládat své emoce, nepropadejte zoufalství, pomoc je již na cestě k vám. S láskou přijměte zodpovědnost za váš život a rozhodněte se žít jinak – lépe. Člověk, který je ve vaší blízkosti, vám pomůže v začátcích. Přijměte jeho pomoc bez výčitek a studu.

Blíženci

Obraťte se zády k vnějšímu rozptýlení a hledejte pomoc ve svém srdci. Jen tak opět naleznete ztracenou rovnováhu a zjistíte, že se nic zásadního neděje. To jen vaše mysl utíká od běžných situací do říše fantazie a snů. S důvěrou naslouchejte svému srdci a zažijete zázraky.

Rak

Možná máte pocit, že jste nedostali to, co jste zasloužili. Věřte, že vždy dostáváme to, co si zasloužíme, ať v dobrém – hojnost, či zlém – chudoba. Pokud vám dlužníci nesplácí půjčku nebo jste podlehli hazardním hrám, věřte, že právě teď máte šanci svůj život radikálně změnit k lepšímu. Osud vás vyzývá k zodpovědnosti, morální čistotě a upřímnosti. Zapomeňte na falešnou pýchu a buďte štědřejší, všechno se vám mnohonásobně vrátí zpět.

Lev

Teď můžete směle vykročit vpřed! Smutek, trápení a veškeré potíže odchází nebo se pomalu vylaďují na pozitivní vlnu. Můžete se těšit na poháry plné sladkého nektaru, které vám dodají radost, sílu a dobrou náladu. Vypijte svůj elixír života až do dna, nová životní fáze právě odstartovala.

Panna

Je čas učinit krok vpřed a nechat minulost jednou provždy za sebou. Ztráta a smutek z vašeho života pomalu, ale jistě odchází. V tomto období máte velkou příležitost a šanci dořešit veškeré citové záležitosti. Esence jsou namíchány a vy můžete začít navazovat nová přátelství a láskyplné vztahy.

Váhy

Dávejte si pozor na své reakce vůči ostatním. Mohli byste se totiž zachovat nečestně a dostat se tak do nezáviděníhodné situace. Osoba, které by se to týkalo, rozhodně není klidné povahy a vaše jednání by rozpoutalo ohnivou hádku. Jednejte klidně a nebojte se nastavit hranice, za které již ostatní nepustíte.

Štír

Budete postaveni před důležitou situaci, která vyžaduje jasné rozhodnutí. Nastává čas učinit rozhodnutí a posunout se dál. Jednejte upřímně, čestně a pravdivě z celé své bytosti. Pak se váš život změní a lidé, kteří vás jen využívali, odejdou, aniž byste museli cokoliv říkat nebo dělat.

Střelec

Strach a také lenost vám brání posunout se dál, přitom je to tak snadné. Až to pochopíte, vaše projekty se velmi rychle dokončí a sklidí zasloužený úspěch. To, co se vám jeví jako nepravděpodobné – finanční zisk a uznání, se stane skutečností.

Kozoroh

Tajemství, které mělo zůstat skryto a utajeno, se velmi rychle objeví. I když to pro vás bude nečekané, tak s touto událostí se vyřeší mnoho dalších problémů. Zbytečné vztahy a vazby se uvolní, a vy začnete žít svobodnějším a radostnějším životem. Nebojte se, výsledek vás nadchne.

Vodnář

Uvolněte pouta a vyčkávejte, pokud se snažíte opustit vztah nebo situaci, která vás dlouhodobě trápí, ještě vytrvejte. Dokud se bojíte, nemá význam činit radikální řešení. Až se uklidníte, přestanete se bát samoty, řešení k vám přijde zcela nečekaně a samo. Uvědomíte si, jak jednoduché to bylo, a s láskou propustíte to, co vás svazovalo.

Ryby

Nebojte se požádat o radu, pokud si momentálně nevíte rady a netušíte, které řešení je pro vás nejlepší. Moudrý přítel vám ukáže cestu a bude k vám upřímný. Nepřítel by mohl taktizovat a tlačit vás tam, kde se necítíte dobře. Berte to jako ukazatel a vyhněte se podvodníkům, kteří z vás chtějí mít prospěch. Nenechte se napálit jen proto, že umí krásně lichotit a lhát.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.