Astročlánky

8. srpna 2024 05:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 8. srpna 2024: Blížence čeká radost, Raky oslava vítězství

Magické runy přináší báječné poselství o míru, lásce a radosti. Štěstí se usmívá na Býky, Berany i Štíry. Využijte zářivé světlo k příměří a rozjasněte každý okamžik, který byl temný. Co víc runy sdělují?

Beran

Runa vám dává velké dary v podobě hojnosti, zisku a radosti ze života. Využijte následující dny k duchovnímu růstu a prosperitě. Podaří se vám ukončit spory a nastolit harmonii ve všech oblastech. Radujte se, štěstí je na vaší straně.

Býk

Runa vnáší do vašich životů velmi krásné energie, které jsou plné nápadů, dobré nálady, a navíc se skvěle navazují vztahy. Uvolněte se, napětí odchází a do vašeho života vstupuje radost, láska, štěstí i bohatství.

Blíženci

Runa vám posílá mnoho radostných a šťastných chvil. Očekávejte skvělé dny, které prostoupí mnoho krásných okamžiků a zážitků. Otevřete své srdce lásce a sdílejte štěstí s ostatními, vše se ještě znásobí.

Rak

Runa vám dodává odvahu a přináší vítězství. S klidným nitrem se pusťte do odstraňování veškerých překážek, které vám brání na cestě za štěstím. Zapomeňte na strach, buďte odvážní a váš život se naplní hojností, radostí a láskou.

Čtěte také: Srpnu podle numerologie vládne sedmička: Můžete zjistit, zda jdete správným směrem

Lev

Runa vám přináší štěstí na cestách a harmonii doma i v práci. Období dostatku, radosti i dobrých vztahů právě přichází. Pokud před sebou máte dalekou cestu a máte obavy, jak všechno bude probíhat, buďte v klidu. Cestování vám otevírá nové obzory a bude bezpečné.

Panna

Runa dodává odvahu všem ženám a mužům, kteří potřebují dodat odvahu k činům. Starosti odchází a do životů vstupuje uzdravující síla. S láskou ji můžete využít k uzdravení vašich potíží, starostí a smutků. Problémy končí a přichází nádherné chvíle v kruhu nejbližších.

Váhy

Runa kolem vás šíří lásku a udržuje mír ve vztazích. Nedostatek odchází a vy se můžete v klidu nadechnout. Nádherné období, které přeje dobrým vztahům a utužuje přátelství, vás nadchne a oslní. Poznávejte nová místa a navazujte přátelství. Lidé kolem vás jsou naladěni stejně, využijte příležitost a bavte se.

Štír

Runa vám přináší světlo do života. Můžete se začít radovat a užívat život naplno. Období nezdaru končí a do vašich životů vstupuje uzdravující síla a moc. Opět se můžete začít radovat, starosti jsou pryč a vy máte před sebou radostné dny.

Střelec

Runa vás nabádá k opatrnosti a rozvaze. Než učiníte zásadní rozhodnutí, raději se poraďte s odborníkem, abyste si kvůli nevědomosti zbytečně nezkomplikovali život. Pokud budete obezřetní, váš život se vyladí a rozjasní jako vycházející slunce.

Mohlo by vás zajímat: Indický horoskop: Karkata se nechá ovlivňovat city, Tula potřebuje víc sebelásky

Kozoroh

Runa vám svítí na životní cestu a chrání vás také na cestách bez ohledu na to, jestli se pohybujete pěšky, autem, vlakem či letadlem. Zapomeňte na strach a užívejte život naplno. Dobrodružná výprava právě začíná, to, že se vám bude líbit, je jisté.

Vodnář

Runa vám dává hojnost a radost. Dařit se vám bude v práci, ve vztazích, na cestách i v životě. Nic neodkládejte, jednejte, zařizujte a buďte akční, výsledek předčí vaše očekávání. Sdílejte radost s ostatními, vše se ještě znásobí.

Ryby

Runa vám zvěstuje, že přichází lepší časy. Pokud jste procházeli složitým obdobím, můžete se znovu nadechnout a nechat minulost za sebou. Neotáčejte se zpět a vykročte svému štěstí naproti. Jen tak dostanete všechno, oč usilujete. Buďte odvážní a jděte vpřed.

Srpen podle karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.