Astročlánky

13. června 2024 05:30

Sára Částečková

Runový horoskop od 13. června 2024: Kozorohům se bude dařit, Blíženci by neměli riskovat

Berany okouzlí život. Býci využijí svůj talent a pustí se do práce. Blíženci by neměli riskovat. Jaké dny čekají na ostatní znamení podle runového horoskopu?

Beran

Světlo moudrosti vám svítí na cestu. Plné soustředění v práci i osobním životě vám přináší sílu, úspěch a nadšení. Udržujte oheň v harmonii a rovnováze, potom se vám bude dařit nejen v pracovní oblasti, ale také v osobním životě. Osud je vám velmi příznivě nakloněn, využijte světlo k budování kariéry a růstu v osobním životě.

Býk

Využijte svých skrytých talentů k blahobytu a lásce. Máte dostatek talentu, abyste velmi významně vylepšili své životy. Možná se jen bojíte dary naplno využít, což je velká chyba. Zapomeňte na strach a s radostí se pusťte do práce. Všechno úspěšně vyřešíte a posunete se dál. Peníze, láska, dobré vztahy, skvělá práce je tady jen pro vás.

Blíženci

Pokud se chystáte podnikat nebo vás někdo přemlouvá k pochybným investicím, buďte ve střehu. Riziko je příliš velké a člověk, který vám tuto nabídku udělal, není čestný. Toto je jediné varování, které vám runy sdělují. Spoléhejte se pouze na sebe, pak se vyhnete případnému nebezpečí. Šťastné dny vnáší do vašich životů pozitivní vlivy, pokoj a mír.

Rak

Po těžším období přichází úleva, odpočinek a zlepšení. Jestli se chcete dočkat hojnosti, je zapotřebí překonat nechuť investovat svou práci a pot, za což se dostaví sladká odměna. Využijte nabízené možnosti a věřte, že výsledek bude dechberoucí. Dařit se bude v práci, ve financích i ve vztazích. Nepropásněte svou skvělou šanci na úspěch a blahobyt.

Lev

Hodně komunikujte, trpělivě naslouchejte a soustřeďte se na veškeré informace, které k vám proudí ze všech možných i nemožných zdrojů. Jste ve velmi výhodné pozici, vaši nejbližší vám věnují dostatek pozornosti, což se týká také pracovních kolegů či přátel. Štěstí je na vaší straně. Dařit se vám bude také při hledání nové pracovní pozice nebo změně místa.

Panna

Osud vás na malou chvíli zastaví. Tak dlouho jste přehlíželi signály těla, až najednou nevíte, jak dál. Zkuste přehodnotit své plány a dovolte si na chvíli poodstoupit stranou. V pracovní oblasti se ocitáte na mrtvém bodě, nebuďte urputní a neztrácejte důvěru. Teď je čas na odpočinek a zábavu. Nespěchejte, vyčkávejte a relaxujte.

Váhy

Vlastní neopatrnost a lehkomyslnost vám může způsobit problémy. Neriskujte zbytečně, to, co může na oko vypadat dobře, je ve skutečnosti ztrátové. V pracovní oblasti se situace zlepší ve chvíli, kdy přestanete útočit na ostatní či sebe. Strach, který vás ochromil, vyměňte za důvěru a lásku. Jen tak se můžete úspěšně odrazit od dna a najít ztracené štěstí. Věřte, že to, co právě prožíváte, je výsledkem vašeho myšlení a nezpracovaného strachu.

Štír

Máte před sebou velmi krásné a radostné dny. Dařit se vám bude ve všem, do čeho se pustíte s nadšením, radostí a láskou. Svou tvořivostí motivujete všechny kolem sebe. V práci můžete být povýšeni nebo získáte místo, po kterém tak dlouho toužíte. Zlepší se také vaše vztahy, finance a osobní život.

Mohlo by vás zajímat: Červnu podle numerologie vládne pětka: Přichází změny v práci i v osobním životě

Střelec

Máte před sebou velmi krásné a láskyplné dny. Konečně si můžete odpočinout od starostí a napětí. Nastává čas velmi příznivých změn. Obklopte se lidmi, kteří jsou stejně nadšení jako vy. Změny pocítíte v osobním životě, v práci i ve vztazích. Nezaměstnaní najdou skvělou práci a velmi výrazně se změní jejich život.

Kozoroh

Jděte za svým štěstím! Dařit se vám bude opravdu ve všem. Zapomeňte na strach a vykročte změnám naproti. Nejenže vás nadchnou, ale velmi významně ovlivní váš život k lepšímu. Pokud vás čeká jakákoliv zkouška, dopadne na výbornou. Skvělé vztahy můžete očekávat také v práci i v osobním životě.

Vodnář

Nesmírně krásné dny vás zcela pohltí. Radostné chvíle prožijete se svými nejbližšími a pochopíte, jak důležité je sdílet život s ostatními. Očekávejte navýšení hmotného majetku, dobré pracovní podmínky a láskyplné vztahy. Stavíte na pevných základech, a to se vždy vyplatí.

Ryby

Právě nyní odstartovaly velmi důležité změny, které vás mohou zaskočit a překvapit. Zbytečně nelpěte na něčem, co vám již nepřináší radost, štěstí a harmonii. Přestože se vám změna může zdát nepříjemná, výsledek vás nadchne. Přijměte všechno, co vám život přináší, s pokorou a nenechte se zastrašit okolím. Konečně budete opět volně dýchat a spadne vám velký kámen ze srdce.

Spřízněná duše podle horoskopu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.