Astročlánky

25. listopadu 2023 06:30

redakce Prima Ženy

Vyložené karty Helen Stanku: Honzovi Dědkovi usilují o kariéru! Runy radí ostré lokty

Vyložené karty Helen Stanku - Honza Dědek

Vpustit si do života trochu magična a tajemna, to se zjevně zachtělo jednomu z nejoblíbenějších českých moderátorů současnosti. I proto Honza Dědek (51) přijal pozvání do pořadu Vyložené karty Helen Stanku. A věhlasná kartářka slavných ukázala, že se moderátorovi nechce zavděčit milými slovy a věštbami. Na Honzu Dědka totiž Helen Stanku bez příkras vybalila, co přečetla v kartách a také runách.

Poměrně velká bomba a ten zásadní objev přišel před samotným koncem pořadu. Honza Dědek si totiž přál vědět, co ho čeká pracovně v budoucnosti. A v tu chvíli se dozvěděl věci! Hned první runa, kterou si moderátor vytáhl, totiž podle Helen Stanku hází klacky pod nohy. „Jsou to ale klacky, které tam dávají lidi ze zášti, závisti a zlobí, jak jen mohou. Ber to tak, že asi něco děláš hodně dobře, když to může někomu vadit natolik, aby tě zlobil,“ interpretovala řeč run Helen Stanku.

A přímočaré a poměrně drsné věštbě ještě zdaleka nebyl konec. „Říká se, co tě nezabije, tě posílí. Runy ale radí, že budeš muset nastavit velmi ostré lokty, nepromíjet a přímo se bránit. Tvrdě,“ varovala kartářka a svého hosta i diváky pořadu Vyložené karty Helen Stanku nechala přemýšlet, kdo by mohl být oním „zlobivým závistivcem“.

Automatická intuitivní kresba na Honzu Dědka prozradila, jak obrovskou studnicí nápadů moderátor je. „Myslím, že bys ty nápady mohl prodávat, protože bys na tom hodně vydělal,“ začala objasňovat svou tajuplnou kresbu Helen Stanku. A soudě dle reakce Honzy Dědka moderátor zavětřil novou obchodní ideu. „Ty sám ty nápady nemůžeš zrealizovat, protože není možné, aby to v životě jednoho člověka vůbec šlo,“ dokončila myšlenku Helen, načež Honza souhlasně přitakal. Co by Honza podle automatické kresby potřeboval, je víc cestovat. To známý milovník objevování cizích zemí a kultur jednoznačně odsouhlasil. „Co tady je ještě potřeba? Víc se ukotvit v soukromí,“ pronesla lehce tajuplně Helen Stanku a Honza Dědek to nijak nerozporoval.

Moderátor úspěšné talk show 7 pádů Honzy Dědka si následně vytáhl tři karty, které určily témata dalšího povídání. Z vybraných tarotových karet Helen Stanku vyčetla, jak to má moderátor s ženami. „Jsi člověk stálý? Potřebuješ mít vedle sebe jednu ženu?“ Zeptala se narovinu Helen svého hosta. „To bych řekl, že určitě,“ zareagoval Honza Dědek bez váhání a odpověď doplnil přesvědčivým pohledem.

Řeč přišla i na moderátorovo tak oblíbené cestování a také na to, proč se na letošní dovolenou vydal bez své partnerky. „Byl jsem sám z toho důvodu, že máme s partnerkou odlišné tempo rytmy. Vždy jsem se chtěl podívat na Island. A moje partnerka říká, že neví, proč má čekat sedm měsíců, kdy je ošklivo, chladno a zima, aby jela někam, kde je ošklivo, chladno a zima,“ poodhalil Honza, jak to doma mají a rozptýlil tím obavy některých, zda se neobjevila partnerská krize.

Řeč následně přišla i na to, jestli Honza na svých cestách po Islandu našel, co hledal. A nechyběl ani pohled do zákulisí Honzovy talk show. Helen Honza prozradil své vysněné hosty a také splněný sen v podobě hosta, kterého si dlouho přál přivítat. To vše a mnohem víc se dozvíte v úvodním videu v pořadu Vyložené karty Helen Stanku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.