Vyložené karty Helen Stanku: Emma Smetana má podle výkladu karet a run velkou ochranu shůry

Vyložené karty Helen Stanku - Emma Smetana

Do dalšího dílu své talk show si pozvala slavná kartářka Helen Stanku vystudovanou politoložku, herečku a zpěvačku Emmu Smetanu. Co jí předpověděly karty a runy?

Do svého pořadu si Helen zve velmi zajímavé hosty, tím posledním byla Emma Smetana, o které automatická kresba prozradila, že je člověk, který se jen tak nevzdává, ale občas je jí něco líto, nějaké věci se jí dotýkají, jenže dát to najevo, by znamenalo projevit slabost a to si prý Emma projevit nedovolí, protože se bojí, že by si odkryla záda. Což Emma komentovala tím, že je vlastně typický muž.

„To jsi řekla ty. Já vidím člověka, který se snaží dělat povinnosti, který je obdařený i vnímáním, které má přesah do tajemna. Do věcí jdeš s vervou a nenecháš si nic líbit," vysvětlila Helen. „Rozhodně bych proti tobě nechtěla stát jako nepřítel, umíš být velmi silná.“

Emma Helen ujistila, že žádné nepřátele nemá, protože k nikomu nedokáže chovat nepřátelský postoj. Má lidi buď ráda, nebo jsou jí jedno, což bere za dobré rozhodnutí v rámci zachování jejího vlastního zdraví. Karty ukázaly, že Emmu čeká cestování, což Emma potvrdila: „To je taková jediná konstanta v mém životě, už od malička jsme se hodně stěhovali a neustále jsme navštěvovali nová místa, takže cestování patří do mých základních životních potřeb. Mé velmi oblíbené místo je Bali, jih Francie, téměř celá Itálie a jihovýchodní Asie.“

Spolu s dalšími kartami přišla řeč na seriál, ve kterém Emma hraje – Eliška a Damián. „Pro mě to byla milá a úžasná práce, kde jsem potkala spoustu skvělých lidí, stali se z nás přátelé a já myslím, že naše přátelství přežije i ten seriál,“ slibovala si Emma a Helen zajímalo, jestli si Emma umí představit, že by jí do života přišel někdo z jiného času, což si Emma představit sice neuměla, ale podle ní je každá láska taková pohádková a jako z jiného světa.

Když měla Emma možnost vybrat si výklad z mariášových karet, nebo run, velmi ji zaujaly runy. Chtěla vědět, jak se má její tatínek, který však před několika lety zemřel. Co odpověděly runy, si poslechněte v úvodním videu. A na ukázku ze zmiňovaného seriálu Eliška a Damián se můžete podívat tady:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.