Celebrity

19. srpna 2024 15:13

Tomáš Durčák

Sabina Laurinová ukázala půvabné dcery. Herečka vypadá jako jejich sestra

Herečka Sabina Laurinová je pyšnou mámou dvou dcer, starší dvaadvacetileté Valentýny a mladší, patnáctileté Maji. Zároveň ale na sociálních sítích běžně z rodinného soukromí téměř nic nesdílí. Nyní se však z dovolené u moře ratolestmi pochlubila a sklidila kompliment, že vedle nich nevypadá jako jejich matka, ale sestra.

Každá z dcer dvaapadesátileté herečky má sice jiného tatínka, ale na letní dovolenou u moře s mámou nemohly nekývnout. A když už si sluníčko, teplo i slanou vodu děvčata plnými doušky užívají, rozhodly se samozřejmě společně vyfotit. Sabina Laurinová, kterou můžete sledovat v seriálu ZOO, pak vzácný snímek se svými dcerami sdílela na Instagramu, kde namísto dlouhého rozepisování uvedla jen: „Dcery, moře a já.“

Čtěte také: Nenapadlo mě, že Mery takhle skončí. Laurinová se loučila se Sestřičkami smrtí postavy

Za fotografii s Valentýnou a Majou sklidila Laurinová nejen tisíce lajků, ale také hromadu chvályhodných komentářů. Ty vychvalují zejména fakt, že maminka i po padesátce stále vypadá neuvěřitelně mladě a nad stárnutím rozhodně vyhrává. „Tři sestry u moře. Ale opravdu,“ napsala Sabině jedna z fanynek.

„A kde máte maminku, děvčátka?“ zavtipkoval další komentující. „Nádherné holky, jako 3 sestry,“ souhlasila další reakce. „Sabinko, to je taková nádhera, když vás vidím vedle sebe. Jsou krásné po tobě,“ vysekla další fanynka poklonu půvabu obou dcer Laurinové, které už maminku dle fotky dokonce přerostly. Herečka snímek s dcerami doplnila pár dalšími snímky od moře i ze sympaticky vyhlížejícího rezortu, kde spolu dovolenou trávily.

Otcem dvaadvacetileté Valentýny je zpěvák a rocker Josef Vojtek, dlouholetý frontman kapely Kabát. Starší dcera Laurinové už se osamostatnila a zatím vše nasvědčuje tomu, že se vydá ve stopách svých slavných rodičů. Byla totiž přijata na konzervatoř, kde nyní studuje. Její mladší sestru Maju má herečka se zubařem Karlem Kameníkem. Ta se zřejmě spíš potatila, neboť ji namísto umění láká studium.

Podzimní sezona seriálu ZOO přinese šest svateb a miminko:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.