Seriály a filmy

28. října 2024 08:00

Petra Jaroševská

Šaman Juan měl tisíc milenek. V mládí byl fešák a Adéla bude mít divoké představy

Šmejdění u Juana – Prostřeno! S29 (146)

Tento týden se můžete těšit na speciál soutěže amatérských kuchařů s autory. Jako první se postaví k plotně extravagantní dobrodruh Juan Braun. Bude podávat jídla, která často vaří i sobě. Soupeře oslní svou osobností a dokonce i hrou na klavír.

V pondělí se k plotně ve speciálu soutěže amatérských kuchařů postaví spisovatel, šaman, cestovatel Juan Braun. Jeho byt je jako muzeum. Všude samé sošky, obrazy, vzácné knihy a další vzpomínky z cest. Má argentinskou a českou národnost, bydlel celý život ve světě, až zjistil, že se mu stýská po domově. Začínal jako novinář, pracoval pro UNICEF, UNESCO, procestoval 195 zemí a na zdech má fotografie s významnými osobnostmi.

Juan je natolik zajímavá osobnost, že mu v podstatě stačí jen vyprávět a hosté budou nadšení. Přece jen jsme ale v pořadu o vaření. Na menu se objeví španělské názvy, které někomu nepůjdou ani přečíst. Jako předkrm bude talíř se šunkou, mortadelou a sýrem, poté ensalada de verduras especial, tedy zeleninový salát, následuje pierna entera de pollo con papas al horno, kuřecí stehno s pečenými bramborami a na závěr ensalada de frutas, tedy ovocný salát.

Juan se těší na maso, dočká se ho až ve čtvrtek:

Povypráví svůj příběh a bravurně zahraje na piano

Juana naučila vařit nouze. Vypráví historku, jak si po rozvodu našel milenku, kterou přestalo bavit vaření a musel se to naučit. Saláty si dělá každý den a jí jen dvakrát denně. Jeho život prý řídí múzy. V Argentině míval jednu milenku ráno, druhou v poledne, třetí večer. Na prima+ a vpodvečer na Primě se o jeho milostném životě dozvíte ještě víc. U stolu Juan přivítá hvězdnou sestavu – moderátorku a miss Janu Doleželovou, autorku podcastu Adélu Konewku, spisovatelku Ivetu Svobodovou a zpěváka Jana Žampu. Ti budou jednaosmdesátiletým Juanem okouzlení a odpustí mu i to, že si pití musejí nalévat sami. Rozpovídá se například o tom, že jedl mravence nebo jak našel v posteli obrovskou tarantuli.

Při šmejdění budou hosté v Prostřeno! v sedmém nebi. Kožešiny, staré knihy, každý si najde to své. Na chvíli se k nim přidá i Juan, aby se pochlubil, že měl přes tisíc milenek. „Já si to umím představit jak z Angeliky. Že se na té kožešině s milenkami válel v euforii,“ představuje si Adéla. „Tady by se podle mě dalo šmejdit čtrnáct dní,“ říká Honza. Na fotkách z mládí je prý Juan fešák. Hned dámám dávají ty milenky smysl. Vrcholem večera pak bude zábava, kdy hostitel zahraje na piano. Honza to jako muzikant ocení nejvíce. Prý by se to dalo poslouchat dvě hodiny v sále. Sledujte v pondělí, kolik bodů nakonec Juan získá. Hlasujte i vy v aplikaci Prima Zone.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 10. 2024

Máte silné sebevědomí. Přebíráte kontrolu nad situacemi, místo abyste ji nechali převzít někým jiným. Tento pocit nezávislosti a sebedůvěry však může ohrožovat ostatní lidi. Někteří se cítí bezpečně, když vědí, že se na ně spoléháte. Je to jeden z těch dnů, kdy můžete pocítit několik bolestí růstu, protože se měnící se osobnost střetává s pohodlnými vzorci chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.