Sámer Issa plný pochybností. Svatba Štikové se mu nezdá, neví, co je její snoubenec zač

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Sámer Issa před pár dny oslavil své devětatřicáté narozeniny a zároveň pokřtil svůj nový pořad. Party to byla spíše komorní, protože se jí účastnilo pouze pár lidí. Nedorazila ani zpěvákova kamarádka Charlotte Štiková (28), která svou účast však potvrdila. Sámer se následně vyjádřil jak k samotné Charlotte, tak k její svatbě, které prý moc nevěří.

Zpěvák Sámer Issa ve středu večer oslavil své devětatřicáté narozeniny. Party se konala v podniku Moniky Zolotarev, která se ještě před nedávnem objevovala po boku Sámerovy kamarádky Charlotte Štikové. Ta, i když přislíbila, že se akce zúčastní, nakonec nedorazila. Jelikož ale Sámer ví, že to jeho kamarádka nemá v životě jednoduché, má pro ni pochopení.

Čtěte také: Charlotte Štiková se bude vdávat. O ruku ji požádal trenér Martina Kociána

S Charlotte Štikovou je to dle Sámera kompikované

Jak se zdá, není to poprvé, co hvězda reality show Štiky něco svému kamarádovi slíbila a nedodržela to. „Já ji mám rád, vím, že má spoustu starostí, kdo nemá. Já s ní mám nový videoklip na Herohero, ale ona tam vlastně v tom videoklipu není, protože nedorazila ani na to natáčení,“ uvedl Sámer Issa v rozhovoru pro Extra.cz.

Její přístup se samozřejmě zpěvákovi nelíbí. „Chce mít pompézní svatbu, protože mi volala, že chce prodat svou svatbu a že jí volají sponzoři. Já jsem říkal, že je to super, ale že samozřejmě musí fungovat,“ objasnil zpěvák s tím, že ohledně svatby má jisté pochybnosti.

Nelibě se vyjádřil i o jejím nastávajícím muži. „Vůbec nevím, co to je za člověka, ale když jsme se loučili, tak jsem mu řekl, že by bylo dobré, aby Charlotte měla telefon, abych se jí mohl dovolat. On mi slíbil, že na ni fakt dohlídne a že bude všechno fungovat tak, jak má. A stejně prostě to nefunguje. Nevěřím v to, že to dopadne dobře,“ dodal.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou, v kterém mluví o současném životě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.