Celebrity

24. července 2024 12:50

redakce Prima Ženy

Sámer Issa je na kluky, žije se svým manažerem, tvrdí Monika Binias

Influencerka Monika Binias (dříve Štiková) dál zatápí lidem, se kterými měla v minulosti blízký vztah. Už to nevypadá, že by mohla ještě někdy v budoucnu kamarádit se zpěvákem Sámerem Issou, o kterém začala rozhlašovat, že žije se svým manažerem a je na drogách.

Dlouholeté kamarádství mezi Monikou Binias a Sámerem Issou je u konce. Rozhodně to nevypadá, že by tito dva spolu měli v budoucnu dělat nějaký byznys. Vše začalo, když se Sámer Issa zastal Charlotte Štikové a uvedl, že má pocit, že Binias prodává soukromí své rodiny a vydělává na těch, kteří ji měli rádi.

Sámerova slova dokázala Moniku Binias vyprovokovat k reakci. Binias se zlobí a ve svém podcastu začala Issu veřejně napadat. Nejdříve se zmínila o tom, že je přesvědčená, že zpěvák bere drogy. Na její slova upozornil web VIPstar.cz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak Issa zářil v show Prostřeno!

„Vždycky, když mi předával peníze, tak přiletěl Sámer s hodinovým zpožděním a v hrozném stavu. Já jsem nikdy neviděla drogově závislého člověka. A vždycky to bylo na Můstku. To je místo u Hlavního nádraží a prodávají se tam drogy. A on tam dorazil vždy s nabitou energií a nebyl schopen se soustředit na to, co říkám,“ uvedla Binias a pak začala řešit Sámerovu sexuální orientaci.

„Píše mi plno mužů s tím, že Sámer je bisexuální. Nevím, na kolik procent má rád ženy a na kolik muže. Asi má rád více muže. Nikdy to nepřiznal. On je prostě křivák i v tomhle. Nepřizná to kamarádce ani tisku,“ dodala rázná blondýnka s tím, že Sámer žije se svým manažerem. Issa se ale narážkám na homosexualitu vždy jen smál a často střídal partnerky. Je tedy otázkou, kam Binias na svá moudra chodí.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou, do kterého vstoupil Sámer Issa:

Sdílejte článek
Štítky drogy rodina vztahy gay homosexualita pervitin Monika Binias Sámer Issa

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.