Šampion Patrik Kincl se po triumfu nedostal domů. Manželka Pavla dala klíče do zámku

Zápasník Patrik Kincl včera v Ostravě obhájil svůj titul šampiona v MMA. „Rozhodně moje největší výhra tady v Oktagonu, díky za tento zápas,“ pronesl po náročném klání. O to víc ho muselo zaskočit, když po svém triumfu dorazil domů za manželkou a dcerou, ale nedostal se dovnitř do bytu.

„Za každým velkým mužem stojí silná žena,“ začala popisovat Pavla Kinclová v příběhu na Instagramu. „... která se s kámoškami ože*e, nechá klíče v zámku a tak v den svého největšího kariérního triumfu musí spát bůhví kde,“ dodala s humorem v dalším příběhu, ve kterém nasdílela i fotku obrazovky z mobilu a textovou zprávu, která jí od muže přišla. „Klíče v zámku, jako vážně?“ nechápal unavený Patrik Kincl, když se v brzkých ranních hodinách vrátil z Ostravy, kde porazil polského zápasníka Piotra Wawrzyniaka.

Zprávy od svého muže si Pavla všimla až za necelé dvě hodiny, když se vzbudila. Samozřejmě se hned s pokorou omluvila, ale kam šel Patrik složit hlavu, zatím není známo. Snad si za pár dnů po náročné přípravě a samotném zápase odpočine a pak už rodinka i s tříletou dcerou vyrazí za teplem, jak prozradila Pavla Kinclová v našem rozhovoru. Jak předeslala, budou to Kanárské ostrovy nebo Dubaj. Ještě tou dobou nebyli rozhodnuti, ale jistě se už moc těší na moře, slunce i rodinnou pohodu.

Patrik a Pavla Kinclovi na křestu Playboye:

Sdílejte článek
Štítky rodina Instagram zápas Patrik Kincl Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.