Celebrity

5. srpna 2024 17:29

Tomáš Durčák

Sandra Bullock před rokem kvůli ALS přišla o manžela. Nyní je připravená znovu randit

Americká herečka Sandra Bullock se už dva roky příliš neukazuje na veřejnosti ani ve filmech. Za její absencí stojí partner Bryan Randall, který tajně bojoval se zákeřnou nemocí ALS a v loňském roce jí podlehl. Nyní je však podle všeho připravená vrátit se zpět do života, a to nejen kariérně.

Sandra Bullock se v uplynulých 24 měsících z velké části zdržovala mimo zraky i objektivy veřejnosti. Až v srpnu 2023, tedy přesně před rokem, vyšlo najevo, že věnovala maximum svého času i energie milovanému manželovi, jehož poslední tři roky života sužovala nevyléčitelná amyotrofická laterální skleróza (ALS). Po celou dobu však herečka manželovy komplikace tajila a o trápení páru věděli jen jejich nejbližší.

Čtěte také: ALS: Choroba, která člověka zabíjí kousek po kousku. Jak pacientům pomáhají koordinátorky?

V poslední době se však Sandra pomalu vrací zpět do zábavného průmyslu a údajně začíná přemýšlet i nad tím, že by v budoucnu opět dala šanci randění. „Sandra se postupně vrací do veřejného života. Věří, že ji čeká zářná budoucnost a je připravená vrátit se zpět do své kariéry,“ citoval svůj zdroj z její blízkosti magazín Us Weekly. Herecká hvězda, která volný čas údajně strávila nejen truchlením nad ztrátou partnera, ale i reflexí nad svými úspěchy a dosavadní kariérou, chystá comeback.

Svou časově neomezenou pauzu od herectví šokovaným fanouškům oznámila v březnu 2022. „Od práce před kamerou teď potřebuju pauzu. A to minimálně do chvíle, kdy se před ní nebudu cítit tak, jak se cítím nyní,“ vysvětlila tehdy pro CBS News herečka. Mimo partnera, s nímž strávila léta šťastného společného života, věnovala volný čas doma i svým dvěma adoptivním potomkům, synovi Louisovi a dceři Layle.

Ztráta Bryana, kterého Sandra Bullock v roce 2021 označila za svou „životní lásku“, pro ni dle zdrojů byla jedním z nejtěžších zážitků, kterým si ve svém životě musela projít. „Všichni od rodiny po blízké přátele z Hollywoodu se semkli, aby jí pomohli, jak jen mohli, a ona je jim za to navždy vděčná,“ citovala média druhý zdroj.

Po období truchlení a trávení času primárně se svými dětmi je však Bullock podle všeho připravená vrátit se opět k práci. „Sandře herectví chybělo,“ cituje první zmiňovaný magazín slova svého zdroje, který dodal, že si váží možnosti pracovat se svými dlouholetými přáteli z branže. Během své účasti v podcastu 50 MPH v květnu 2024 herečka mimo jiné přiznala, že by si ještě jednou ráda zahrála s Keanu Reevesem, po jehož boku zazářila v akčním thrilleru Nebezpečná rychlost (1994).

Čtěte také: Michal ve 47 letech ochrnul, bojuje s nemocí podobnou ALS. Manželka nyní prosí o pomoc

Nový začátek pak má Sandra Bullock plánovat nejen v Hollywoodu, kde už se jí začínají rýsovat první role, ale také ve svém osobním životě. V tom se údajně stále pomalu zotavuje, drží naživu vzpomínku na partnera Bryana a hlavní pozornost věnuje dětem, ale zároveň jeho smrt nevnímá jako konec světa a je otevřená možnosti vrátit se v budoucnu i k randění a možnému hledání nové lásky.

Nová naděje pro oběti ALS. Díky implantátu v mozku mohou ovládat počítač:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.