Celebrity

19. března 2024 10:00

David Laštovka

Bydlení Šárky Rezkové: Po letech v Nizozemsku se usadila v Praze, žije se synem Dominikem

Zpěvačka Šárka Rezková, která 16. března oslavila 55. narozeniny, bydlí v Praze v bytě kategorie tři plus jedna. V něm žije se svým dospívajícím synem Dominikem, který se ji narodil v manželství se zpěvákem Jiřím Brabcem. Nahlédněte do jejich království.

Zpěvačka Šárka Rezková žila několik let v Nizozemsku, nakonec se vrátila do rodné vlasti. Nejdříve bydlela v rodinném domě s velkou zahradou, chovala kozy i slepice, nedávno se přestěhovala do bytu v Praze. Na první pohled je velmi útulný, mísí se v něm retro prvky s modernou, s řadou zvláštností. Například vyřezávaný nábytek nebo starožitná kuchyňská váha se závažím. Některé věci si přivezla z předchozího bydlení z Nizozemska.

Přečtěte si také: Jitka Boho ukázala útulný byt, kde žije s partnerem a dětmi. Jsem polštářová, říká o sobě

Kuchyně je spojena s obývacím pokojem. V ní tráví nejvíce času. Ráda peče i vaří. Koupelna, která je v černobílé barvě, je sice menší, ale velmi moderně zařízena. Nepřehlédnutelná je starobylá velká skříň, která je více než 150 let stará.

Syn, kterého má s Jiřím Brabcem, u ní stále bydlí

Domácnost s ní obývá její nejmladší syn Dominik, který se jí narodil v manželství se zpěvákem Jiřím Brabcem. Když byly Dominikovi čtyři měsíce, hudebník se v pronajaté chatě zastřelil. Jak vyšlo najevo, k sebevraždě ho dohnaly milionové dluhy, které nebyl schopen splatit. Šli po něm vymahači a vydírali ho. Šárka o ničem neměla ponětí. Po této tragické události se začala léčit s bipolární poruchou. Právě kvůli ní se rozhodla změnit prostředí a odstěhovat se do Nizozemska.

Pokud by se neodstěhovala, zemřela by

„Bylo to už tak špatné, že kdybych to neudělala, umřela bych, a to doslova. Holandsko mi zachránilo zdravý rozum. V Holandsku jsou lidé velmi společenští a přátelští. Velmi uznávají rodinu, která je ve všech ohledech na prvním místě. Děti jsou odmalička vedeny k úctě ke starým lidem. Panuje tam neuvěřitelný řád,“ prozradila redaktorovi CNN Prima NEWS zpěvačka. Syn Dominik se rovněž věnuje hudbě, našel se v žánru hip hop. V bytě má svůj pokoj, který si odhlučnil a slouží mu i jako nahrávací studio.

Z prvního manželství s hudebníkem Ottou Solčanym má Rezková dva syny – Filipa a Ottu, kteří už z rodinného hnízda dávno vyletěli.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.