Seriály a filmy

5. října 2024 09:00

Zuzana Schneidewind

Scény, ze kterých jde mráz po těle. Zoufalá Sarah se svěřuje těm nejhorším – Zrádcům

Sarah je na dně - Zrádci (3)

Sarah je na dně, protože s dalším vyřazeným ze hry na Zrádce a Věrné je jasné, že teď budou všichni podezírat ji, čímž by mohla být další odpadlicí v řadě. Detektivka za zdmi Křivoklátu nabírá na obrátkách. Podívejte se už nyní, jak například vystrašenou blondýnku chlácholí samotní Zrádci.

Když jako divák znáte identitu pravých Zrádců ve stejnojmenné hře, tedy že jsou jimi Luccas, Nicole a Luděk, pak vás z podobných výjevů musí mrazit. Podívejte se, jak se Sarah důvěřivě baví s těmi nejhoršími. Nebo je tak dobrá hráčka a jen taktizuje? Už jsme viděli, jak všechny obalamutila Nicole.

Čtěte také k aktuálnímu dílu: Dusno mezi zrádci. Nicole rozehrává vysokou hru. Komu ve 3. díle bodne nůž do zad?

„Nevěřte nikomu,“ zdůraznil několikrát v detektivní hře Zrádci sám její uhrančivý moderátor Vojtěch Kotek. Jeho doporučení se začíná těm, kteří se ho drží, vyplácet. A ti méně obratní a lstiví hráči už jsou z kola venku nebo na svoji liknavost brzy doplatí. Sledujte dál detektivní hru Zrádci v neděli ve 20:15 na Primě nebo již nyní na prima+. Tohle nemůže pro někoho z nich dobře dopadnout.

V další exkluzivní ukázce ze 3. dílu netušící Sarah intrikuje s Nicole a Luccasem. Tragikomické, když víme, že jsou Zrádci:

Klame Sarah, nebo je skutečně na dně?

První půlku třetího dne Sarah probrečí. Tváří se, že ji další noční vražda spoluhráče srazila na kolena. Sarah Horáková do Zrádců nastoupila jako jedna ze čtyřiadvaceti hráčů a brzy vyšlo najevo, že vlastnosti jako cílevědomost, píle a praktičnost štíhlé blondýnce vůbec nejsou cizí. Připomeňme, že sotva dosáhla plnoletosti, už se těšila z úspěchu v soutěži krásy Miss České republiky.

Stala se druhou nejkrásnější dívkou republiky roku 2021. Sarah se tak prosadila ve světě modelingu, a jelikož pochází z Velkých Pavlovic a věnuje se folklóru, prezentovala jej nejen v ČR, ale i ve světě. O její zdatnosti v komunikaci s lidmi dost napovídá i současná práce. Kromě modelingu se Sarah věnuje marketingu pro organizaci Oktagon MMA, kde pracuje především v rámci propagace a focení s bojovníky a influencery.

Zrádce Luděk chlácholí Sarah: „Buď v klidu... Nehruť se z toho.“ Na to se podívejte:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.