Celebrity

4. října 2024 10:10

Zuzana Schneidewind

Dusno mezi zrádci. Nicole rozehrává vysokou hru, troufá si intrikovat proti Luďkovi

Nicole rozehrává vysokou hru. Intrikuje proti spoluhráči Luďkovi - Zrádci (3)

S každou další hodinou ve hře na Zrádce a Věrné tasí soutěžící této detektivní reality show nové zbraně. Například Sarah už ztrácí nervy a nestačí utírat slzy. To ale neplatí o Nicole! Podívejte se v exkluzivním sestřihu hned v úvodu, co provede v dalším dílu.

Že je Nicole nemilosrdná hráčka, se za hradbami Křivoklátu ukázalo už v předchozích kolech, kde s klidem přísahala na smrt vlastního dědy, aby co nejvíce ujistila ostatní, že ona je Věrná. Údiv z jejího výroku ostatně nepopřeli ani moderátor pořadu Vojtěch Kotek, nebo jeho režisér Markus Krug, což oba potvrdili v podcastu Vojtěcha Kotka. Jak se ukáže dál, svoje morální hranice Nicole dokáže posunout ještě dál.

Přečtěte si také: Zrádci „zavraždili“ první oběť. Neskutečný zážitek a skvělá jízda, popsal vyřazený Jiří

„Cítím se pod obrovským tlakem, ale musím pokračovat. Uvidíme, jak to všechno dopadne,“ svěří se nehraně vyčerpaná na na začátku třetího dne hry, v níž atmosféra už jen houstne, jedna ze tří utajovaných Zrádců. Touha blonďatého andílka s ďáblem v těle po výhře je ale silnější, nejistotu rychle odsouvá na vedlejší kolej.

Nicole vráží nůž do zad Luďka Staňka

Nicole bezostyšně udeří rovnou mezi svými, tedy mezi Zrádci, a rozehraje hru, která by se dala nazvat „Jak se zbavit Luďka Staňka“. Protože jak jinak by mohla myslet celkem nenápadné poznámky, jež začíná trousit mezi soutěžícími.

Co se stane ve třetím díle Zrádců? Nebudeme spoilerovat, takže beze jmen. Když se ráno u snídaně soutěžící dozvědí jméno dalšího zavražděného Zrádce, Sarah se začne hroutit. Je jí jasné, že teď se stane terčem ona. Během uplakaného dopoledne se vystrašenou dívku většina snaží utěšovat, naoko s ní soucítí i samotní Zrádci.

Luděk si v tomto ohledu ovšem vede značně neohrabaně, čímž strhne pozornost na sebe a nahraje tak i Nicole. „Já bych se zaměřila i na Luďka… Mohl by být on být Zrádcem,“ našeptává pak hráčům Nicole a mnozí si označeného začínají více všímat. Při večerním konkláve jeho jméno dokonce veřejně napíše na tabulku, aby ho rovnou poslala na smrt.

Mohlo by vás také zajímat: Ze strašidelných příběhů z Křivoklátu, kde se Zrádci natáčeli, tuhne krev v žilách

Jestli jí zasetá semínka zla přinesou kýžené plody, se ukáže již brzy. Víme, že Věrní dosud moc dobrý odhad neprojevili, když podezírali ze zrady převážně vlastní. Připomeňte si například pevné přesvědčení Jana „Tuňáka“ Tuny o domnělém Zrádci Mírovi:

Zrádci, které můžete sledovat v neděli ve 20:15 na Primě nebo s týdenním předstihem na prima+, jsou nejúspěšnějším novým formátem, který postupně dobývá celý svět. Základním principem pořadu je zábavná hra Městečko Palermo usíná. Princip hry je jednoduchý – skupiny soutěžících plní denní úkoly, ale zásadní je, že každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ze hry vyloučí. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a toho ze hry vyloučit. Celou dobu divák sleduje klasickou a vlastně i oblíbenou zápletku – kdo vyhraje? Dobro, nebo zlo? Věrní, nebo zrádci?

Podívejte se už teď v další exkluzivní ukázce, jak nervozita zacloumá ve třetím díle se Zrádcem Luďkem. Jeho neklidu si začíná všímat více Věrných:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 10. 2024

Zapalte svíčku a něco si přejte. Vnímejte plamen jako symbol proměny a vášně ve vás. Vaše srdce se může cítit neklidné. Plamen se třepotá v důsledku procházejícího větru. Když plamen tančí, můžete si vzpomenout na tance, které předvádíte ve snaze odvést pozornost od problému, o němž víte, že mu musíte čelit. Ten čas nastal právě teď.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.