Sebastiana Navrátila zasáhla obrovská ztráta. Zpěvákovi zemřel tatínek

Sebastian Navrátil (32) se aktuálně vyrovnává s velmi bolestivou ztrátou. Úspěšnému zpěvákovi zemřel tatínek, který se dlouhou dobu potýkal se zákeřnou nemocí. Na sociálních sítích zveřejnil dojemný příspěvek.

Zpěvák Sebastian se na svých sociálních sítích se svými sledujícími podělil o bolestnou zprávu, a to že ho navždy opustil jeho milovaný tatínek. Ten dlouhou dobu bojoval s rakovinou. Navždy odešel ve chvíli, kdy zpěvák odjel pracovně do zahraničí, o to složitější pro něj celá situace je.

Čtěte také: Milan Peroutka se na dovolené dozvěděl smutnou zprávu. Navždy mu odešla jeho babička

Smutné chvíle

„Poslední měsíc jsem trávil každý den na onkologii, kde jsem doprovázel otce v jeho posledních chvílích. Přišlo to v moment, kdy jsem musel pracovně odjet na festival v zahraničí. Našel jsem první možný spoj zpět, abych mohl přijet uctít jeho památku. Času bylo málo, i když nakonec o trochu víc než se předpokládalo, ale i tak jsme si stihli říct možná víc než za celý život,“ rozepsal se Sebastian na svém profilu na Instagramu a přiložil dojemnou fotografii.

„Nechal mi tu dopis, který když jsem dočetl, zjistil jsem, kolik věcí je těžké říct do očí, kolik křivd v sobě nosíme a co jsem pro něj skutečně znamenal. Mnozí z vás jste si ke mně našli cestu právě skrze tento příběh a tak si myslím, že si zasloužíte znát ho až do úplného konce,“ pokračoval zpěvák.

„Některý věci se už prostě vrátit nedaj, spousty chyb nedokážeme už nikdy napravit, byla by ale obrovská škoda se nepokusit alespoň o ty, u kterých tu šanci máme. Táto, vím, že jsme ten koncert spolu nestihli, ale slibuju, že každý další koncert na mě budeš mít ten nejlepší výhled. Odpočívej v pokoji,“ napsal na Sebastian na závěr.

Podívejte se na rozhovor se zpěvákem Sebastianem:

Sdílejte článek
Štítky smrt hudba bolest společnost Instagram koncert sociální síť celebrity Sebastian Navrátil umění a zábava smrt a umírání společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.