Seriály a filmy

24. března 2022 06:00

red

Seriál ZOO: Viky stráví se soudcem Petrem noc na chatě. Co na to Markéta?

ZOO (15) - Na chatu s Viky a bez Markéty

Tohle Petrova partnerka Markéta těžko zkousne! Nejraději by akci chata vypustila, když se jí ale intrikami podaří se z povinnosti vyvléknout, dozví se, že místo ní pojede Viky! Jak se nakonec Markéta zařídí a jak si Petr s Viky a dětmi užijí nešizenou trampskou romantiku? Dívejte se ve čtvrtek večer na Primě na další epizodu seriálu ZOO.

Sid je zamilovaná do Alberta, který už ale dávno prokoukl, jak to s jeho novou přítelkyní je. Bohatou dědičku se mu podařilo dostat přesně tam, kam chtěl!

Romantika na chatě

Ben a Sofie se těší, jak s tátou Petrem vyrazí na rodinnou chatu do lesů. O poznání méně se na chatu těší Markéta, která se z výletu snaží jakkoliv vybruslit. Když ale zjistí, že děti chtějí, aby s nimi jela i Viky, usoudí, že se nepříjemné akce bude muset zúčastnit. Přece nenechá Petra s Viky o samotě přes noc!

Albert se střetne s Adamem. Při prezentaci smrtelně jedovatých pralesniček na něj Adam zaútočí. Sice to odůvodňuje tím, že Albertovi zachránil život, protože ho ale před novináři veřejně zostudí, ublížený marketingový ředitel mu to nedaruje!

Eduard se snaží stále přesvědčit Sid, aby odjela do Los Angeles. Už chápe, že svoji budoucnost jeho dcera vidí v zoo, odmítá ale, aby se pravdu o tom, že nikam neodletěla, dozvěděl zbytek rodiny. Sid už má ale všeho lhaní dost a zvažuje, že babičce i matce řekne pravdu. To Eduard ale odmítá dopustit a nebude se zdráhat vymyslet i podraz. Jaký?

To sledujte v ukázce z další epizody seriálu ZOO:

Luborovi Brázdovi zmizel vítr z plachet, náročným intrikařením přichází o vše, co měl, respektive o vše, co plánoval. V komplotu se starostou je přesvědčený, že se už už sune na místo ředitele zoo po Roklové, kterou se rozhodl odstranit. Jenže nic není, jak vypadá, a zklamaný Lubor bude nakonec muset hrát do karet Roklové. Jak se do sítě intrik mohl takhle zamotat?

Sledujte to ve čtvrtek ve 20:15 na Primě v další epizodě seriálu ZOO!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.