Seriály a filmy

22. března 2022 20:20

red

Exkluzivní ukázka ze ZOO: Haďák zaútočí na Alberta. Proč?

ZOO (15) - Útok na Alberta

Adam „Haďák“ se opět představí jako svéráz. Zároveň ale Albertovi zachrání život. Zajímá vás, co se semele? Pusťte si exkluzivní ukázku z další epizody seriálu ZOO, kterou můžete sledovat už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo ve čtvrtek večer na Primě.

Kdyby se v zoologické zahradě vyhlašovala soutěž o nejméně sympatického zaměstnance, byl by to velmi těsný souboj právě mezi Adamem „Haďákem“ a Albertem, ředitelem přes marketing a PR. Ani jeden z nich nepatří v kolektivu k oblíbeným, ač Adam má o něco větší škraloup kvůli svému uvěznění.

Dva kohouti v jedné ZOO

Ani o jejich vzájemných sympatiích nemůže být řeč, když už jsou ale na jedné lodi, co jim zbývá. Když už spolu přijdou do kontaktu, měli by spolu vyjít. To se ale tentokrát téměř nepodaří. Jak to?

Albert připravil pro novináře propagační akci, na níž jim prezentuje pralesničky, smrtelně jedovaté tropické žabky. I přes několikero Adamových upozornění, že jejich jed může člověka během pár okamžiků zabít, Albert doporučení nedbá a už už chce sáhnout před novináři do terária.

V ten moment jediným, armádou dobře vycvičeným chvatem zasáhne Adam, bohužel přímo před zraky všech novinářů. Albert zůstane totálně zesměšněný. Tohle Adamovi nedaruje!

Na celou epizodu seriálu ZOO se můžete podívat už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo ve čtvrtek večer na Primě!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.