Seriálový Ted Mosby se poprvé oženil. Kvůli silné vánici hosté nemohli po svatbě odjet

Americký herec Josh Radnor (49) se proslavil především díky své roli v seriálu Jak jsem poznal vaši matku, ve kterém si střihl roli Teda Mosbyho. Teď konečně našel svou lásku i ve skutečném životě a na prahu padesátky se oženil.

Seriálový Ted Mosby celou dobu hledal ženu svých snů, což se mu nakonec podařilo. Teď se usmálo štěstí konečně i na herce Josha Radnora, který si řekl své ano se snoubenkou Jordanou Jacobs během romantického obřadu v Hudson Valley v New Yorku.

Mohlo by vás zajímat: Karel Gott se chtěl ženit ve Vegas jako Elvis. Později ale Ivaně místo svatby vyčetl

Dvojice se rozhodla pro zimní svatbu. Herec o tom informoval své fanoušky na Instagramu. „Oženil jsem se! Před dvěma týdny. V lehké vánici. Byl to neuvěřitelně úžasný víkend plný sněhu. Jsem vděčný tolika lidem, že si udělali výlet do Cedar Lake Estate, a také fotografce za mimořádné snímky, ale nejvíc Jordaně. Nemohu uvěřit svému štěstí, že mohu tuto mimořádnou ženu nazývat svou manželkou,“ připsal zamilovaný herec k sérii krásných fotografií.

Zasněžená svatba

Snímky má na svědomí agentura Forged in the North z New Yorku. Nevěsta na sobě měla krásné dlouhé bílé šaty se spadlými ramínky a ženich oblékl klasický oblek, který doplnil stylovým kabátkem. Obřad se konal 6. ledna a zrovna ten den bylo opravdu hodně sněhu. Dvojice se později nechala slyšet, že si byli vědomi toho, že může hodně sněžit, ale byl to jediný den, který jim oběma vyhovoval. Podle magazínu Vulture nakonec byla vánice tak silná, že museli všichni hosté zůstat přes noc, jelikož bylo řízení nebezpečné.

Čtěte také: Svatby podle horoskopu: Měli jste nebo budete mít ideální veselku dle svého znamení?

Manželé se spolu seznámili v roce 2022 během psychedelického meditačního sezení a hned se do sebe zamilovali. Jejich láska byla tak silná, že skončila o rok později svatbou. „Byli jsme neustále v kontaktu. Pořád jsme sdíleli věci, které jsme si napsali a věci, které jsme dělali. Myšlenky, pocity, postřehy,“ sdělil Josh pro New York Times.

Jeho manželka potvrdila, že spolu měli skutečně velké spojení. „Zažili jsme skutečně krásné, intenzivní a silné první rande, v rámci kterého jsme se dostali opravdu hluboko jeden k druhému,“ nechala se slyšet Jordana, která pracuje jako klinická psycholožka. Rodák z Ohia tak na prahu padesátky konečně vkročil do chomoutu a zdá se, že momentálně prožívá své nejšťastnější období. „Pravdou je, že jsem se doposud neoženil, protože jsem čekal na tebe,“ řekl během obřadu herec se slzami v očích.

Minulý rok se vdala také tenistka Petra Kvitová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.