Sestra Alice Bendové má s mužem oddělené koupelny. Co dalšího hosté vyšmejdí?

Prostřeno! XXIV (72) – Oddělené koupelny

Úterní hostitelkou reprízy cukrářského speciálu není nikdo jiný než sestra oblíbené seriálové herečky Alice Bendové. Jak moc si jsou podobné a jak se v soutěži amatérských kuchařů méně známé Andree povede?

Ta podoba se prostě nezapře. Už na první pohled je jasné, z jaké rodiny cukrářka Andrea Burešová pochází. Před lety si sestry střihly účast v soutěži dohromady a tentokrát si v repríze připomeneme, jak Andrea pro změnu soutěžila jen sama za sebe. I když je Andrea zkušenou cukrářkou, příprava celého menu v ní bude vyvolávat velké obavy. Je to jen přehnaná skromnost, nebo ji opravdu čeká peklo za plotnou? Pro hosty připraví hovězí a lososový tatarák na bramborovém lupínku, polévku z čerstvých rajčat, vepřovou panenku se šťouchaným bramborem a jahodový koláč. Její vaření se ovšem neobejde bez trapasů a vše uvidíte už vpodvečer.

Při šmejdění se hosté podívají opravdu všude. To znamená, že obhlédnou i hostitelčiny koupelny. První z nich se jim bude zdát příliš prázdná. „Průměrná žena má v koupelně dvacet pět produktů a tady není žádný,“ všimne si Jenda. Chybí dámská kosmetika a někomu bude připadat koupelna sterilní jako v nemocnici. Při návštěvě druhé koupelny bude jasno – Andrea s manželem je mají rozdělené. „Ale holení je tady taky,“ komentuje Jenda. Ostatní dámy ho ubezpečí, že se ženy přece také holí, a Adéla mu dokonce nastaví nohu, aby ocenil její hladkost.

Podívejte se, jak Andrea dochutí rybu, kterou nesnáší:

Děti jí sebevědomí nedodaly

Když Andrea dostala nabídku jít znovu do soutěže, její první slova zněla: „Tak to ani náhodou! To prostě nedám!“ Pokud byste čekali, že se jí potom dostalo podpory od jejích nejbližších, šeredně se mýlíte. Reakce, kterou si vyslechla od vlastních dětí, jí kuráž určitě nedodala. „Mami, jenom to ne! Ty bys nemohla pracovat ani ve fast foodu, kde už je to připravené,“ odpověděly jí její ratolesti.

Dospívající teenageři svou nebohou maminku zkrátka nešetří. Andrea se proto bude snažit vytáhnout a uvaří i jídla, která sama nemusí. Pro hosty se obětuje a připraví jim lososový tatarák. Jen krájení ryby jí bude připadat odporné a dochucení bude muset zvládnout od oka.

I kdyby však jídlo u Andrey opravdu za nic nestálo, hosté se mohou těšit aspoň na její dům plný roztomilých mazlíčků. Andrea je opravdovou milovnicí zvířat a v její smečce byste našli dokonce i pejsky, kteří byli zachráněni před extrémním týráním.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.