Celebrity

31. prosince 2023 11:44

Anna Tejklová

Silvestrovský Módní alarm: Tipy pro milovníky i odpůrce večírků

Kdy jindy se extra zářivě obléci než na novoroční večírek? Módní alarm v silvestrovské náladě pro čtenářky a čtenáře webu Prima Ženy připravila módní návrhářka Anna Tejklová.

Lady Gaga

Lady Gaga může být s tímto stylingem inspirací pro ženy, které se nechtějí otravovat s líčením a účesem. Praktický čepeček se dá použít i po probdělé noci a stále budete vypadat senzačně.

Beyonce ve fialové záři

V minulých letech se zpěvačka nebála ani takovéto zásadní fialové třpytivosti s kožešinou z pokémona na rameni. Přestože střih i materiál tohoto modelu trochu zmohutňují, Beyonce vypadá fantasticky a září do dáli.

Stačí i detaily

Boa, podpatky, flitry, zlatá, stříbrná i metalická bílá jsou dokonalými prvky pro stylový silvestrovský vzhled. I když budete mít třeba kalhotový kostým či černé šaty, tyto doplňky Vás rozzáří.

Tip pro introverty, kteří Silvestr nesnášejí

Pro mnoho lidí (především z řad introvertů) je “nucené” silvestrovské veselí nesnesitelné a večírky je netěší. Pokud patříte mezi ně a v rámci utužování pracovního kolektivu nějaký navštívit přesto musíte, zde je jednoduchý tip. K normálnímu kancelářskému oblečení navlečte jen natřpycený rolák, můžete se tvářit otráveně jako slečna na fotce, ale budete vypadat tak stylově a chladně nepřístupně, že vám ostatní dají stejně brzy pokoj a můžete jít domů.

Tip pro extroverty, kteří večírky milují

Nebojte se toho! Paruky, flitry, polonahé kombinézy a boa jsou tu pro vás. Žijeme jen jednou a někdy to netrvá ani dlouho, není čas ztrácet čas, udělejte radost sobě i okolí.

Připadáte si „tlustá“? Můžete vypadat skvěle

V tomto ročním období si téměř každá slušná žena připadá tlustá. Nic si z toho nedělejte a pokud chcete sbírat celý večer komplimenty, dejte si záležet na krásných vlasech, líčení a vezměte si výstřih. Tento střih „voda“ je velmi šik, v metalických šatech vypadají křivky přitažlivě.

Mariah Carey, královna Vánoc i Silvestra

Lesklé šaty, které zvolila Mariah Carey, mají také typ výstřihu „voda“ a i na ní vypadá výborně. Roztomilá korunka je dalším vítaným párty doplňkem, kterým se dá inspirovat.

Jennifer Lopez v stříbrné kombinéze

Jenifer Lopez také není chrt a stříbrná kombinéza skvěle prodala její výrazně tvarovanou postavu. V kulisách padajících konfet vše vynikne nejlépe.

Paris Hilton silvestrovsky elegantně

Paris Hilton pojala tento večírkový vzhled elegantně a celkem decentně a vypadá výborně. Krásný detail je třpytivý obojek-choker, který je sexy i slavnostní. Flitry jsou sladěné na lodičkách i kabelce. Pokud máte krásné štíhlé nohy, s minisukní neváhejte.

Módní tip na závěr

Chcete se na párty především najíst, dobře se bavit a upnuté oblečení by Vám nedělalo radost? Vyřešte to jako paní na fotce.

Milé čtenářky a milí čtenáři, přeji vám kásný, štastný a třpytivý Nový rok a doufám, že vám Módní alarm přináší zábavu i inspiraci. Vaše Anna Tejklová.

Sdílejte článek
Štítky Jennifer Lopez Silvestr móda Anna Tejklová Módní alarm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.