Celebrity

27. prosince 2023 05:30

Anna Tejklová

Módní alarm 2023: Toto jsou nejkrásnější a nejpůsobivější modely roku

Jak vypadaly ty nejzajímavější a nejkrásnější módní kreace roku 2023? Pojďte se pokochat. Módní alarm toho nejlepšího za končící rok připravila návrhářka Anna Tejklová.

Salma Hayek, neporazitelná královna krásy a stylu

Salma Hayek nestárne a vypadá čím dál lépe. Tento model, který oblékla na Met Gala 2023, je nepřekonatelný.  Kombinace latexu, krajky, tylu, ultra vysokých podpatků, perel a červené barvy, nemůže být už ženštější a přitažlivější.

Izraelská Wonder Woman Gal Gadot

Izraelská herečka Gal Gadot má svůj osobitý styl, který nepodléhá trendům. Na velmi růžovou Barbie premiéru oblékla šaty v barvách cappuccina, které měly i neobvyklý střih. Vynikla v nich její opálená pleť a štíhlá postava. Za vkusnou originalitu, eleganci a noblesu si zaslouží místo mezi nejhezčími modely roku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Krásná Gal Gadot se podělila o svůj jídelníček

Kim Kardashian v záplavě perel

Kim Kardashian také patří mezi ženy, které vypadají čím dál lépe a zlepšují se i jejich módní schopnosti (nebo stylisti). Její šaty z perel byly jedním z nejkrásnějších a nejzajímavějších oděvů roku 2023.

Eva Decastelo v orientální eleganci

Eva Decastelo vypadala úžasně v tomto nápadném a zapamatovatelném kompletu, evidentně inspirovaném japonským kimonem. Zelená jí velmi sluší, oceňuji do stylu sladěný makeup a účes.

Margot Robbie v slavném barbie oblečku

Margot Robbie jako hlavní hvězda filmu oblékla na Barbie premiéru ten nejstylovější obleček. Byl inspirovaný šaty její plastové předchůdkyně z roku 1960.

Eva Longoria v zlaté róbě

Zlaté, flitry poseté šaty oblékla herečka Eva Longoria na červený koberec. Klasický, jednoduchý a přitom působivý styl, který se nikdy neokouká. Zde je ale nutno zdůraznit, že lesklé a flitrované oděvy vyžadují štíhlou a drobnou figuru, jakou má právě Eva Longoria. Větší ženy zmohutní a vytvoří z nich „discokoulovité“ monstrum. Důležitý a dobrý efekt zde udělala i herečky snědá pokožka, která se zlatými šaty krásně ladí.

Kylie Jenner v asymetrických šatech

Ani tyto šaty nemůžou být zapomenuty, nádherný je i detail na botách, který opakuje asymetrický motiv na horní části šatů. Líbí se mi neobvyklá varianta bledě modré podšívky, která fantasticky ladí s ostrou studenou červenou.

Lior Raz v nadčasové eleganci

Lior Raz, hlavní hvězda seriálu Fauda, v Cannes předvedl, že vypadá výborně nejen ve vojenské uniformě. Nadčasová pánská klasika, která je vždy reprezentativní.

Floyd Mayweather na oslavě svých narozenin

Floyd Mayweather je mezinárodní boxerská hvězda a jeho vztah k módě, barvám a značkám je úderný stejně jako jeho rány v ringu. V tomto zábavně výstředním modelu vyrazil na oslavu svých narozenin.

Lenny Kravitz, rockově i na Oscary

Zpěvák Lenny Kravitz je uznávanou a oceňovanou módní ikonou. Svůj smysl pro styl a módu prokázal na letošním oscarovém večeru, kam se nebál přijít oblečen ve výrazně rockovém stylu.

Sdílejte článek
Štítky móda Kylie Jenner Floyd Mayweather Lenny Kravitz Salma Hayek Anna Tejklová Módní alarm Eva Longoria Lior Raz

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.