Krásná Gal Gadot se podělila o svůj jídelníček. Inspirujte se dietou Wonder Woman

Oslnivá herečka izraelského původu má podle mnohých krásnou postavu. Přesto musela během natáčení ikonického filmu Wonder Woman držet speciální dietu a jíst pětkrát denně. Jak se udržovala ve formě a co přesně jedla? Stravovacím plánem hollywoodské hvězdy se teď můžete inspirovat.

Někdo se s krásnou postavou narodí, někdo jí musí trochu pomoct. Pokud ale toužíte po vysportovaném tělu, musíte kromě pohybu dbát také na svůj jídelníček. Herečka Gal Gadot se na natáčení filmu Wonder Woman připravovala opravdu pečlivě a pod dohledem svého trenéra Agnuse Lygdbacka jedla pětkrát denně. Jídelníček zahrnoval tři hlavní jídla a dvě svačiny.

Mohlo by vás zajímat: Influencerka propagovala veganství a tropickou dietu. Zemřela na podvýživu a vyčerpání

Její dieta musela obsahovat důležité živiny, aby měla dostatek stabilní energie na natáčení, ale omezovala se například v sacharidech s vysokým glykemickým indexem, kam patří třeba bílé pečivo.

Dieta obsahovala všechny důležité živiny

Základem jejího jídelníčku byla vyvážená strava, která obsahovala bílkoviny, komplexní sacharidy, jako je například divoká rýže, zdravé tuky a samozřejmě dostatek zeleniny. Důležitou součástí byl také dostatečný pitný režim v podobě vody.

Jídelníček

Po ranním cvičení si obvykle dala sázená vajíčka s quinoou, rajčaty a avokádem. Ke svačině měla salát s rajčaty, semínky a sušenou šunkou. K obědu si dávala rybu a zeleninu. Jako druhou svačinu ji podle časopisu Women’s Health její trenér naservíroval salát s grilovanou makrelou, semínky a pořádnou porcí guacamole. Večeře opět obsahovala velkou porci bílkovin například v podobě kvalitního hovězího masa s divokou rýží, kapustou či kimchi.

Čtěte také: Jezte tuky včetně živočišných. Hlídejte ale množství a vybírejte kvalitní potraviny

Trenérovým pravidlem prý bylo, že si Gal Gadot musela dát sedmnáct nutričně vyvážených pokrmů a poté si mohla dovolit tři nutričně méně hodnotné. V takových případech si mohla dopřát skleničku vína, těstoviny nebo cokoliv jiného, na co měla zrovna chuť.

I v osobním životě preferuje středomořský způsob stravování

Velmi ráda do svých jídel zařazuje ryby, řecký jogurt, olivový olej a samozřejmě zeleninu a ovoce. „Miluji různé druhy ryb, v poslední době obzvlášť chilského mořského okouna. Také mám ráda kuřecí maso a steak,“ prozradila Gadot v rozhovoru pro Good House Keeping.

Zdravé stravování je pro ni samozřejmostí a svému tělu se snaží dodávat kvalitní potraviny. „Na jídlo se dívám jako na palivo a chci svému tělu dát to nejlepší, takže se většinu dní snažím jíst zdravě,“ prohlásila herečka. Ale samozřejmě i ona někdy zhřeší a moc ráda si prý čas od času dopřeje burger nebo zmrzlinu s čokoládou. „Snažím se jíst zdravě, ale cheeseburger si občas dám. Je to dobré pro duši,“ svěřila se magazínu E! News. V rozhovoru pro časopis Harper's Bazaar zmínila také to, že je důležité si na jídlo vyčlenit dostatek času a věnovat mu pozornost. Například jíst za jízdy v autě je podle ní zcela špatně.

Odbornice na výživu promluvila o jarním hubnutí do plavek:

Sdílejte článek
Štítky hubnutí dieta jídelníček Gal Gadot celebrity Wonder Woman

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.