Celebrity

7. ledna 2024 12:39

Josef Šťastna

Simona Krainová prosí o pomoc. Žena z Moskvy ukradla fotky jejích dětí

Modelka Simona Krainová (50) je v šoku a prosí o pomoc své fanoušky. Žena jménem Prikhokina Natalia ukradla snímky jejích dvou synů. Maxe a Bruna nyní vydává za vlastní potomky.

Simona Krainová prosí fanoušky o pomoc, aby nahlásili účet ženy, která o sobě tvrdí, že žije na Manhattanu a pochází z Moskvy. Prikhokina Natalia ukradla její fotky a dokonce použila i snímky dětí.

Uživatelka Prikhokina Natalia na svém facebookovém účtu tvrdí, že Bruno a Max jsou její synové. Přitom jde o děti, které Simona Krainová má s podnikatelem Karlem Vágnerem.

Případ Simony Krainové tak ukazuje, co se může stát, když fotky dětí lidé dávají na Facebook či Instagram. V tu chvíli jsou volně dostupné pro kohokoliv. Je možné, že snímky dětí si pak předávají pedofilové nebo nemocní lidé. Zdá se, že Prikhokina Natalia by ráda žila život české modelky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Simona Krainová ví, že ji sledují také zvrhlíci

Simona Krainová je v šoku z toho, že společnost miliardáře Marka Zuckerberga proti podvodnici zatím nezasáhla. Žena, která ukradla fotky dětí, tak je stále na sociální síti aktivní a dál vytváří dojem, že Max a Bruno jsou její děti.

Co nyní chystá Simona Krainová? Podívejte se na reportáž:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.