Celebrity

14. dubna 2024 06:30

Eliška Reiglová

Slavné ženy, které odhodily žiletku: Za chloupky se nestydí Julia Roberts ani Miley Cyrus

Dávno jsou pryč časy, kdy mužnost představoval pot a ženskost dokonale oholené tělo. Nejen na slavné ženy byly nároky na krásu mnohdy přehnané, ony si je ale začaly samy přetvářet a nyní ukazují, že ochlupení je i u nich přirozené. Chloupky se tak například chlubí i Madonna a její dcera Lourdes Leon.

Je obecně známo, že chloupky na těle nerostou jen tak. Například na intimních partiích jsou jakousi ochranou, která zamezuje tomu, aby se do pohlavních orgánů dostaly nečistoty. Bylo už také dokázáno, že holením v podpaží není zamezeno pocení ani zápachu, který je způsoben bakteriemi, které se v potu množí.

Společnost na ženy skrze vzhled klade veliký nátlak. Že není nutné se mu přizpůsobovat, ovšem dokazuje řada slavných žen, které žiletku odhodily už před delší dobou, nebo se třeba holí jen ve chvíli, kdy se jim samotným zachce. Patří mezi ně například i Julia Roberts, která chloupky ukázala na červeném koberci v roce 1999, tehdy ale ne záměrně.

„Nedomyslela jsem délku rukávů a to, že budu mávat. Nedošlo mi, co všechno odhalím. Ale nestydím se za to. Kdybych si měla sundat svetřík teď, tak uvidíte to samé, co před lety. Nešlo o plánované prohlášení, ale stalo se,“ řekla herečka, jak ji cituje magazín Glamour. Na další slavné ženy, které se neholí, se podívejte v galerii.

Poslechněte si, jaký je recept na krásu české Miss World:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.