Celebrity

18. července 2023 13:15

Vanesa Havlíková

Slovenka Lucia Oskerova se stala maminkou. Dítě porodila slavnému hollywoodskému herci

Rozená Slovenka Lucia Oskerova (32), která nyní žije v Americe, se stala maminkou. Pětapadesátiletému americkému hollywoodskému herci Anthonymu Michaelu Hallovi porodila malého chlapečka.

Americký herec Anthony Michael Hall, jenž si zahrál ve filmech jako Temný rytíř nebo Snídaňový klub, se stal otcem. S manželkou Lucií přivítali na svět chlapečka, jemuž dali jméno Michael Anthony Hall II.

Čtěte také: Denisa Pfauserová přiznala problémy po porodu. Chtěla skončit s kojením

Mladá Slovenka se rozhodla pro kariéru za velkou louží, kde se stala nejdříve modelkou a následně herečkou. Díky tomu, že nahlédla do herecké branže, se seznámila i se současným manželem, hollywoodskou hvězdou Anthonym Michaelem Hallem.

Další slavný hollywoodský herec Al Pacino oznámil, že brzo přivítá na svět čtvrtého potomka:

Rodičovství si užívají od prvních chvil

Dvojice se zasnoubila v roce 2019, o rok později se vzali a nyní přivítali na svět společného potomka. Malý Anthony se narodil dle webu People už ve čtvrtek 1. června v Los Angeles. Rodiče jsou už nyní na syna velmi pyšní. „Je to skvělé. Jsme nadšení. První měsíc rodičovství je dost divoký,“ uvedl herec pro magazín People.

Přečtěte si: 7 párů s největším věkovým rozdílem. Jak mladou ženu sbalil Šíp nebo Polívka?

„Všechno, co vám všichni říkají, je celkem pravda: Ztratíte spánek a je to nejbláznivější období, ale zároveň také to nejlepší období. Opravdu si to užíváme,“ dodal hrdý tatínek Anthony Michael Hall.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.