Krádež kabelek a skotačení v posteli. Šmejdění u Mesarošové se vymkne kontrole

Prostřeno! XXVI (7) - Šmejdění

V úterý svým soupeřům v kulinářském speciálu uvaří playmate a modelka na mateřské Dominika Mesarošová. Blondýnka se ukáže jako schopná kuchařka a hostitelka. Nejvíc si ale soupeři užijí šmejděníčko šmejdění v jejím brněnském domě.

Šestatřicetiletá Dominika žije s partnerem Tomášem a čtyřletým synem Eliánem v Brně. Do povědomí veřejnosti se dostala milostnou aférkou s bývalým šéfem Miss ČR Janem Moťovským. Následovala plastická operace poprsí a stala se vyhledávanou modelkou a fotomodelkou. V soutěži už bude Dominika vystupovat podruhé. Před lety se prezentovala jako partygirl, která nechybí na žádném večírku. Od té doby se leccos změnilo. Dominika odešla z Prahy, stala se matkou a dnes podniká s nemovitostmi. A očividně je spokojená, jak se můžete přesvědčit v úterý vpodvečer.

Pro hosty připraví exoticky vypadající menu skládající se z mozzarelly v kabátku na salátku, ostré thajské polévky laksy s kokosovým mlékem, poté bude servírovat rybu pečenou v troubě a jako dezert připraví Kluay Buad Chee, což je banán s kokosovou omáčkou. Jelikož kokosové mléko obsahují dva chody, bude Dominika během přípravy potřebovat hned několik plechovek. Bude však trochu znechucená z konzistence mléka. Chvíli se v něm bude šťourat a nakonec usoudí, že je asi v pořádku. „Na to, že tu polívku dělám docela dost často, tak tohle se mi opravdu ještě nestalo,“ vysvětlí modelka.

Zdá se vám toto kokosové mléko v pořádku? Podívejte se, jak Dominika vaří:

Soutěžící prověřují, jak péruje Dominičina postel

Hosté si budou smět prošmejdit Dominičin moderně zařízený dům, mimo jiné ložnici s obří fotografií paní domu a jejího muže, dále pracovnu spojenou s hostinským pokojem, pokoj syna a wellness část s bazénem a vířivkou. Tam ostatně hosté zamíří na samém konci večera. Při vstupu do ložnice se dámy a Petr vrhnou na vystavené kabelky. Sonia nazve koutek s doplňky „kabelkovým rájem“. Poté začnou hosté vybírat, co by si tak asi odnesli domů.

„Může si za to sama,“ zavtipkuje Andrea a začne skládat menší koktejlová psaníčka do batůžku. Podle Vojnara brzy budou Vánoce, takže se budou kabelky hodit jako dárečky. Pak se soutěžící přesunou do postele, někteří zalezou i pod peřinu. „Tomu říkám pozvat si dobrý kamarády,“ zhodnotí Petr. Sonia prý chtěla zjistit, jestli mají pérovací matrace. Až Dominika v televizi uvidí, co všechno v jejím domě soutěžící dělali, bude určitě pěkně rozladěná.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.