Krádež kabelek a skotačení v posteli. Šmejdění u Mesarošové se vymkne kontrole

Prostřeno! XXVI (7) - Šmejdění

V úterý svým soupeřům v kulinářském speciálu uvaří playmate a modelka na mateřské Dominika Mesarošová. Blondýnka se ukáže jako schopná kuchařka a hostitelka. Nejvíc si ale soupeři užijí šmejděníčko šmejdění v jejím brněnském domě.

Šestatřicetiletá Dominika žije s partnerem Tomášem a čtyřletým synem Eliánem v Brně. Do povědomí veřejnosti se dostala milostnou aférkou s bývalým šéfem Miss ČR Janem Moťovským. Následovala plastická operace poprsí a stala se vyhledávanou modelkou a fotomodelkou. V soutěži už bude Dominika vystupovat podruhé. Před lety se prezentovala jako partygirl, která nechybí na žádném večírku. Od té doby se leccos změnilo. Dominika odešla z Prahy, stala se matkou a dnes podniká s nemovitostmi. A očividně je spokojená, jak se můžete přesvědčit v úterý vpodvečer.

Pro hosty připraví exoticky vypadající menu skládající se z mozzarelly v kabátku na salátku, ostré thajské polévky laksy s kokosovým mlékem, poté bude servírovat rybu pečenou v troubě a jako dezert připraví Kluay Buad Chee, což je banán s kokosovou omáčkou. Jelikož kokosové mléko obsahují dva chody, bude Dominika během přípravy potřebovat hned několik plechovek. Bude však trochu znechucená z konzistence mléka. Chvíli se v něm bude šťourat a nakonec usoudí, že je asi v pořádku. „Na to, že tu polívku dělám docela dost často, tak tohle se mi opravdu ještě nestalo,“ vysvětlí modelka.

Zdá se vám toto kokosové mléko v pořádku? Podívejte se, jak Dominika vaří:

Soutěžící prověřují, jak péruje Dominičina postel

Hosté si budou smět prošmejdit Dominičin moderně zařízený dům, mimo jiné ložnici s obří fotografií paní domu a jejího muže, dále pracovnu spojenou s hostinským pokojem, pokoj syna a wellness část s bazénem a vířivkou. Tam ostatně hosté zamíří na samém konci večera. Při vstupu do ložnice se dámy a Petr vrhnou na vystavené kabelky. Sonia nazve koutek s doplňky „kabelkovým rájem“. Poté začnou hosté vybírat, co by si tak asi odnesli domů.

„Může si za to sama,“ zavtipkuje Andrea a začne skládat menší koktejlová psaníčka do batůžku. Podle Vojnara brzy budou Vánoce, takže se budou kabelky hodit jako dárečky. Pak se soutěžící přesunou do postele, někteří zalezou i pod peřinu. „Tomu říkám pozvat si dobrý kamarády,“ zhodnotí Petr. Sonia prý chtěla zjistit, jestli mají pérovací matrace. Až Dominika v televizi uvidí, co všechno v jejím domě soutěžící dělali, bude určitě pěkně rozladěná.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.