Expřítel Vondráčkové neumí vařit a lže ostatním. Proč nutí soutěžící ke svlékání?

Prostřeno! XXVI (6) – Bez plavek

Ve speciálu oblíbené kuchařské soutěže jako první pozve hosty na večeři moderátor Petr Vojnar. Ten sice všechny do poslední chvíle šálí řečmi o tom, jak je skvělý kuchař, opak je ale pravdou. Vaření dnes obstará jeho kamarád a Vojnar mu bude pouze asistovat. Jeho hladové soupeřky mu to ale jen tak nedarují.

Pondělní večer kulinářského pořadu bude patřit Petru Vojnarovi. Expřítel zpěvačky Lucie Vondráčkové jde s kůži na trh s vědomím, že si ho všichni spojují s články z bulvárních médií a mají na něj svůj názor. Moc dobře ho znají i jeho soupeřky a těm nejde do hlavy, že by kdy Petra viděli vařit. Podle některých dokonce neumí udělat ani čaj. O to překvapenější budou, až jim začne servírovat chody z profesionálně vypadajícího menu. Španějské gazpacho, carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a rukolovým pestem, hovězí Maminha Uruguay grain fed steak, grenaille v ohni se salsou Mojo Verde a jako dezert grilované ovoce s crème fraiche, vanilkou a passion fruit.

Vojnar bude v pondělí hostit čtyři známé krásky – playmate Dominiku Mesarošovou, moderátorku Soniu Edde, bývalou novinářku Štěpánku Decastelo a dýdžejku Andreu Pomeje. Jejich společnost si bude viditelně užívat, což dá najevo už při přivítání. „Pojď na mou hruď a chvilku tam buď, jak se říká. Speciálně u tebe mě to bude bavit,“ uvítá Petr Štěpánku s narážkou na velikost jejího poprsí.

Během večeře soupeřky požádá, aby se svlékly. „Nikdo by mi neodpustil, kdybych vás čtyři krásné bohem obdařené…,“ začne svoji řeč, když ho jedna z dam přeruší, že bůh v tomto prsty asi neměl. „To je jedno, jak se ten bůh jmenoval. Tady je krásný bazén s volejbalem, tak holky, budete hrát volejbal,“ oznámí Petr. Jak se vypořádá s tím, že si dámy nevzaly plavky, to uvidíte už vpodvečer. Do svlékání se každopádně ani jedna nepožene. „Mám strach, že by někdo volal Greenpeace, že se tady válejí velryby,“ míní Sonia.

Podívejte se, jak Vojnar s pomocníkem zazpívají Berušku:

Petra stihne trest za jeho lhaní

Jídlo sice kráskám bude chutnat, Petrovi ale nebudou chtít odpustit, že jim lhal. Celou první půlku večera totiž bude tvrdit, že všechno vařil sám a jsou to jeho speciality. Polévku prý naposledy dělal minulý týden. Tak takhle ne. Během přípravy hlavního chodu se chopí slova Andrea: „My jsme se domluvily na tom, že ti odpustíme, že máš pomocníka. Ale něco za něco. Budete spolu zpívat.“

Z telefonu pak dýdžejka pustí hudbu a k překvapení všech pomocník Miloš zazpívá refrén Vojnarova nejslavnějšího hitu Beruška, který na přelomu tisíciletí zpíval s kapelou T-boyz. „Pan kuchař je motorkář, takže si myslím, že přesně toto poslouchá. Znal slova,“ okomentuje situaci Andrea. Jak dámy ohodnotí Petrovo vaření, když se na něm podílel jen částečně? A odpustí mu zábavu v podobě vědomostního kvízu, při kterém se budou cítit trapně?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.