Bývalý přítel Vondráčkové v obležení krásek. Tento týden to bude skutečně o prsa!

Prostřeno! XXVI (6) - upoutávka

Vyrýsované svaly, symetrické rysy tváře, okouzlující úsměv, krásné účesy, nevšední profese, snové bydlení, vtipné hlášky, dobrá nálada, nakažlivá spokojenost, exkluzivní menu… to je dokonalá partička tohoto týdne žijící si svůj dokonalý život. Sledujte premiérový speciál soutěže amatérských kuchařů se známými osobnostmi a užijte si dokonalou pohodu.

Speciál tohoto týdne bude „dokonalý". U stolu se sejdou jen krásní, mladí, akční lidé a tváře známé z televizních obrazovek i dalších médií. Jaký je jejich svět, co vaří a jak si padnou do noty, když se říká, že každá hvězda chce zářit samostatně? Prozradí soutěžící, co pro ně dokonalost vlastně znamená? A co nedokonalého nás tento týden potká? Uvidíte, jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava dobroty na dobrou náladu, nebo jak se všichni postaví ke svým receptům, a hlavně jak se jim podaří ukázat světu, že jejich schopnosti jsou prakticky nadpozemské. Tedy alespoň ty v kuchyni. Dojde na spory, nebo bude u stolu vládnout pohoda a klid? Jedno je jisté – bude to zajímavá podívaná od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu.

Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády. Bude totiž dokonalá. Ale nebude ani nouze o napětí. To vše už v pondělí. Tento týden bude plný výzev i překvapení. Soutěžící budou i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Podívejte se každý podvečer od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Moderátor a herec Petr (46) sám o sobě tvrdí, že je sympaťák.

Petr má syna Sebastiana, věnuje se práci, která ho baví, a je celkově v životě spokojený. Moderátor byl partnerem zpěvačky Lucie Vondráčkové, se kterou se v březnu tohoto roku rozešel. Nabídku účinkovat v tomto speciálu přijal, protože rád testuje své schopnosti a rád by pobavil diváky. Pokud by vyhrál, tak by peníze rozházel za věci, které nepotřebuje. Jako zábavu si pro své hosty přichystá volejbal v bazénu. A co nejraději připravuje? Rohlík s máslem a paštikou. Mezi jeho oblíbená jídla patří koprová omáčka s knedlíkem. Co bude svým hostům servírovat? Sledujte už v pondělí, jak proběhne milé přivítání a setkání.

Úterý: Modelka Dominika (36) se těší na zábavu, kterou jí účast v soutěži přinese.

Playmate a bývalá party girl je nyní na mateřské dovolené. S partnerem Tomášem má syna Eliána (4 roky). Nabídku přijala, protože se těší na dobrou partu lidí a skvělou zábavu. Pokud by vyhrála, tak nepřemýšlela, jak by s penězi naložila. Menu sestavila ze svých oblíbených jídel, jako zábavu si připravila pro své hosty návštěvu bazénu. Ráda vaří, považuje se za puntičkářku a v životě se řídí heslem: „Víra, láska, trpělivost.“ Jak se jí podaří vyrovnat se stresem v kuchyni? To vše zjistíte už v úterý.

Středa: Moderátorka Sonia má sny a cíle a jde si za nimi.

Pracuje nejen v rádiu Kiss, ale také moderuje živé akce. Nyní pracuje jako mechanik. Občas to proloží nějakou párty a zábavou, ale nenechá se často odvádět od svých cílů. Ráda sportuje a má ráda zdravý životní styl života. Vše má být ale v rovině, a tak je občas potřeba se trochu něčím zkazit a malinko si zahřešit. Nabídku přijala, protože bude se těší na příjemný kolektiv. Vsadila se i s Michalem Kavalčíkem, že bude lepší – a na rozdíl od něj vyhraje. Pokud vyhraje, tak něco dá na charitu. Jako první si vybrala zábavu a až pak přemýšlela nad jídlem. Její menu jí k zábavě koresponduje. Připraví si pro své hosty návštěvu střelnice. Jak si stihne poradit s úkolem týdne? To vše zjistíte během velice zajímavého setkání už ve středu.

Čtvrtek: Bývalá novinářka a masérka Štěpánka plní sen své mamince.

Někdejší manželka spisovatele a scenáristy Reného Decastela výzvu přijala, protože ji lákají nevšední zážitky. Líbí se jí možnost ukázat, jaká je, skrze jídlo. Dalším důvodem je její maminka, která nedávno odešla, ale vždy si moc přála, aby Štěpánka byla v kulinářské soutěži, protože pořad milovala. Štěpánka zatím nepřemýšlela, jak by s výhrou naložila. Soutěžní jídla si vybrala, protože všechna pro ni mají nějaký význam a mají příběh. Kolik za své menu získá bodů? Dívejte se už ve čtvrtek.

Pátek: DJ Andrea se věnuje dlouhodobě showbyznysu.

Žije s dcerou Aničkou a přítelem, klempířem Petrem. Nabídku přijala, aby mohla pobavit diváky. Pokud by vyhrála, tak by peníze věnovala na charitu. Jídla pro menu si vybrala, protože má ráda asijskou kuchyni. Jako zábavu si pro své hosty připraví vystoupení kouzelníka – Trapno magie Richarda Nedvěda. K vaření má kladný vztah, těší se na zábavu a miluje polévku pho a obecně asijskou kuchyni. Andrea byla třetí manželkou herce a producenta Jiřího Pomeje (†54). Co bude podávat? Orient, nebo klasiku?

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.