Smutek Haliny Pawlowské. Zemřela jí milovaná tchyně, svého syna přežila o deset let

Spisovatelka Halina Pawlowská (68) přišla o nejbližší osobu, milovanou ženu, se kterou žila pod jednou střechou. Maminka jejího manžela Zdeňka (†60) zemřela deset let po jeho smrti, dožila se úctyhodných 95 let, stejně jako vlastní maminka Haliny.

Manžel Haliny Pawlowské Zdeněk v roce 2013 podlehl rakovině a nyní, o deset let později, odešla i jeho maminka a pro Halinu milovaná tchyně, jak informoval deník Blesk. Sdílely spolu domácnost a Halina jí dokonce dávala přednost ve své kuchyni při vaření.

Přečtěte si také: Halina Pawlowská ukázala štíhlejší postavu a opálení. Vy jste poloviční, píšou fanoušci

Recept na dlouhověkost

Už před několika lety Halina přiznala, že její tchyně doma vládne kuchyni. „Moje sestřenice, které je sedmdesát pět let, jí jednou řekla, že když žena přestane vařit, že je to definitivní. Že je to konec. Proto šla vždy vyvářet,“ vysvětlovala. To tedy mohlo být jednou z ingrediencí v jejím receptu na dlouhověkost. Přece jen i vaření je pohyb, a hlavně radost. Především když někdo připravuje pokrmy s láskou pro svoje blízké.

„Jsem druhá nejlepší tchyně na světě. Ta první je moje tchyně!“ říkávala s oblibou Halina Pawlowská, která měla s vlastní maminkou složitý vztah. Tchyni s láskou oslovovala babičko, přestože byla ve skutečnosti už prababičkou. Pravnuka Huga porodila Natálie Pawlowská, dcera Haliny, v roce 2011, nyní je mu tedy 12 let.

Podívejte se také na rozhovor s Halinou Pawlowskou. Co prozradila v pořadu Povídej?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.