Halina Pawlowská ukázala štíhlejší postavu a opálení. Vy jste poloviční, píšou fanoušci

Spisovatelka a scenáristka Halina Pawlowská (68) má osobitý smysl pro humor a umí zavtipkovat i na úkor sama sebe i své vlastní postavy. Na novém snímku, který zveřejnila na sociálních sítích, si tak nešlo nevšimnout, že je výrazně štíhlejší. Kromě pochvalných reakcí se začínají hromadit také otázky, jak to dokázala?

Na fotce s šéfkuchařem Přemkem Forejtem a jeho psím parťákem Halina Pawlowská jen září. V červenobílých šatech a květinovým věncem na blond vlnitých vlasech předvedla opálení a také shozená kila. „Halino, vy jste poloviční. Sluší vám to,“ píšou fanoušci. Proměny si všimly i celebrity, například Leona Machálková, která Halině nový vzhled ihned pochválila: „Ty vypadáš skvostně,“ napsala zpěvačka.

Halina Pawlowská je známá jako věčná dietářka, která v průběhu života zkoušela nejrůznější více či méně úspěšné postupy, aby se zbavila přebytečných kil. Díky své veselé povaze byla vždy inspirací nejen ženám, které nejsou spokojené se svou postavou či vzhledem.

Se svou dcerou Natálií založily v roce 2016 vlastní značku udržitelné módy pro ženy všech věkových kategorií a typů postav. Jejich mottem je „elegance bez námahy“ a Halina rozličné šaty často obléká, aby ženám ukázala, že mohou slušet opravdu každé.

Kromě dcery Natálie má spisovatelka ještě syna Petra. Napsala už přes třicet titulů a mnohokrát získala ocenění jako nejčtenější česká autorka. Aktuálně Halina Pawlowská vyučuje scenáristiku a tvůrčí psaní, můžete ji vídat v oblíbeném seriálu ZOO nebo v její úspěšné divadelní one-woman show.

Podívejte se také na rozhovor moderátora Honzy Dědka s Halinou Pawlowskou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.