Seriály a filmy

7. března 2022 05:55

Aneta Gretzová

Dvě taktičky v jediném týdnu? V Prostřeno! se schyluje k souboji

Prostřeno! XXV (41) - upoutávka

V tomto týdnu se u stolu sejde zajímavá partička. Sestava bude poměrně vyrovnaná, jen muži budou v mírné přesile – tři ku dvěma ženám. Kdo nakonec zvítězí? A jak si soutěžící poradí s na první pohled lehkým úkolem týdne? Kdo pozná, že dostává k menu něco navíc, a kdo se nad dalším chodem vůbec nepozastaví?

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Pomocný kuchař Daniele (26) vystudoval ekonomickou školu ve své rodné Itálii, ale život ho nakonec zavál na jih Moravy

Nyní pracuje jako pomocný kuchař v nemocnici. Má přítelkyni a považuje se za pracovitého a tvrdohlavého. Do pořadu se přihlásil sám, protože rád vaří a pořad Prostřeno! pravidelně sleduje. Těší se na dobrou zábavu a nové zkušenosti. Pokud vyhraje, peníze použije na cestování. Vaření doslova miluje a kuchtí téměř každý den. Nejí vnitřnosti, miluje steaky na grilu a při stolování mu vadí mlaskání. V životě se řídí mottem: „Směj se dnes a plač zítra.“ Jako zábavu si připraví vykrajování karamelu na sušenkách. Jak pondělní seznamovací večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat?

Úterý: Specialista péče o zákazníky Jakub (28) vystudoval gymnázium

Jakub pochází z Valašska a má čtyři sourozence. Byl tři roky ženatý, nyní žije sám. Jeho největším koníčkem je amatérská hra na hudební nástroje. Pravidelně hraje na cimbál v cimbálové muzice Šternovjan z Újezdu u Brna. Dále rád vaří a baví ho cestování po zajímavých místech v České republice i po zahraničí. Do pořadu ho přihlásili kolegové z práce, protože občas přichystá nějaké drobné občerstvení a oni si ho pochvalují. A kdy se mu v kuchyni nedařilo? Jednou si myslel, že připraví kuřecí maso se zeleninou. Přišel domů z nákupu – připravil si maso a začal vařit. Po chvilce si uvědomil, že zapomněl koupit zeleninu. Mezi jeho oblíbená jídla patří knedlo vepřo zelo. Obecně ale miluje jídla, která jsou dobře připravená. Sledujte už v úterý, jak si pochutnají Jakubovi hosté.

Středa: Servisní technik Vlastimil (39) žije pozitivně, považuje se za patriota

Ve volném čase se věnuje bojovému umění Krav Maga. Rád tráví čas s rodinou, chodí na procházky se psem. Baví ho tanec a hudba. Věnuje se chovu terarijních zvířat. Baví ho jízda na koloběžce a v neposlední řadě má mezi svými koníčky i vaření. Do pořadu se přihlásil sám, protože nad tím přemýšlel již dlouho a chtěl si to vyzkoušet. Má rád výzvy a dobré jídlo. Rád připravuje skoro vše, ale nerad dělá sladké. Rád zkouší nové recepty, které si upravuje. Miluje vaření na přímém ohni. Vzpomíná, že jednou utopil mobil ve fritovacím hrnci – a po vytažení a vysušení telefon fungoval dál! V životě se řídí mottem: „Život je pes, ale záleží na tobě, jak si ho vychováš.“ Dívejte se už ve středu, jestli Vlasta podobný kousek s mobilem nezopakuje.

Čtvrtek: Stájnice Tereza (19) miluje svou profesi

Tereza žije s tátou a přítelem na ranči. Ve stejné budově bydlí i její sestra a máma – rodiče jsou rozvedení a mají rozdělené bydlení. Doma jim dělá společnost spousta koček a koní. Ona žije s otcem, ale vařit bude v mámině bytě. Jejím velkým koníčkem je hra na ukulele, má ráda koně a svoji práci, ráda jezdí na koni a baví ji vaření. Sama o sobě tvrdí, že je mladá a považuje se za pohodového, ale dynamického člověka. Do pořadu se přihlásila sama především kvůli výhře. Chtěla by zvítězit, aby mohla s tátou vylepšit ranč. Na žádnou příhodu z vaření si nevzpomíná. Vaří od dětství a myslí si o sobě, že je v tom šikovná a jde jí to. Tereza má dost kontroverzní rodinu, takže není nic, na co by nebyla zvyklá či co by jí vadilo. Běžně se u nich stává, že když se sejdou na rychlý oběd, občas se nějaká pilina nebo seno vloudí do jídla. Stane se to také ve čtvrtek? Dívejte se!

Pátek: Maminka na mateřské dovolené Katrin (24) pracovala jako servírka

Má přítele jeden a půl roku. Má dvě děti – dcera Eleanor (22 měsíců) a syn Marcus (4 měsíce). Nejvíce svého času věnuje dětem. Ráda jezdí na různé výlety, baví ji tvoření, vaření a její děti. K vaření ji vedl táta a měl rád jídla, která Katrin připravovala. Otec bohužel zemřel a Katrin si chce vyzkoušet, jestli umí opravdu vařit a jestli její jídlo bude chválit i někdo další. Proto se přihlásila do Prostřeno! Těší se na nové zkušenosti. Pokud by vyhrála, poslala by svoji mámu na dovolenou a dětem by pořídila skvělé dárky. Při stolování jí vadí mlaskání, škrábání příborem o talíř a upatlané sklenice. V životě se řídí mottem: „Nikdy nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.“ Bude její menu stačit na výhru, nebo se jí dařit nebude? Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte.

Sledujte Prostřeno! každý všední den v 17:50 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.