Celebrity

27. května 2024 12:10

Kisa Císařová

Soutěž Hledáme Playmate jde do finále. Vítězkou se stane jedna z osmi sexy krásek

Hledáme Playmate 2024 představení finalistek

Nová playmate se téměř našla. Do finále soutěže Hledáme Playmate se v konkurenci žen z celého Česka i Slovenska probojovala osmička těch nej. O titul, který je pro každou z nich vysněnou metou, svedou závěrečnou bitvu skutečně rozmanité krásky. Ženy, které zaujmou svým exotickým vzezřením, stejně jako ty, jež naplňují lichotivé označení holka od vedle.

Barbora Jašurková, Barbora Aria, Noemi Gažová, Kristýna Tangová, Sandra Taškovičová, Simona Martynková, Laura Soldánová a Sabina Endlicherová. Tak se jmenují ty, které dokázaly prorazit v konkurenci všech ostatních přihlášených do soutěže Hledáme Playmate.

„Nejhezčí je na mně, myslím si, inteligence,“ zhodnotila se rodačka z Ostravy, blondýnka Barbora Jašurková. „Myslím si, že nejhezčí jsou na mně oči,“ prozradila modrooká ohnivá zrzka Barbora Aria. „Nejkrásnější na mém těle jsou moje prsa,“ vypálila bez zaváhání Slovenka původem z Košic Noemi. „Myslím si, že na mně je nejhezčí úsměv,“ pronesla jak jinak než se širokým úsměvem Kristýna, která na focení finalistek přijela z Mostu. Z dalekých Košic dorazila také Sandra, která na otázku, co si myslí, že je na ní nejhezčí, odpověděla následovně: „Nejkrásnější jsou moje dlouhé nohy.“ Modrooká Simona, která pochází z Jablunkova, ale momentálně žije v Praze, vypíchla hned dvě věci: „Nejhezčí je na mně můj úsměv a má prsa.“

„Myslím si, že nejhezčí je na mně dynamičnost a autenticita,“ vybrala si zmínit své vlastnosti a nikoli tělesné kvalita Slovenka Laura. „Nejhezčí je na mně, no asi mozek a moje modré oči,“ svěřila se s úsměvem Sabina z Karviné. Jak by se přitažlivé finalistky popsaly třemi slovy? Na to vám odpoví jedna po druhé ve videu na začátku článku. Nejednou zaznělo hodnocení „sexy“, padlo i „energická“, „cílevědomá“ a „sebevědomá“ či „dramatická“ nebo „rozvážná“. A jak by finalistky v případě vítězství naložily s titulem playmate? I to se dozvíte ve videoreportáži.

Už máte svou favoritku? Šanci získat titul playmate mají všechny, nakonec ale bude patřit jen jedné z nich. Jméno nové playmate se dozvíme už brzy a nedlouho potom si ji taky budeme moci prohlédnout na stránkách pořádajícího časopisu. Na snímcích, pro které zapózuje, bude vítězka soutěže zachycená na francouzské Riviéře, kam ji dopraví soukromý tryskáč.

Sdílejte článek
Štítky soutěž finále Playboy Praha Hledáme Playmate Hledáme Playmate 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.