Soutěžící Ahmed se téměř zhroutí. Poteče mu krev a řekne pravdu o svém zdraví

Prostřeno! XXV (121) – Ahmedova nemoc

Prvním hostitelem tohoto týdne bude čtyřicetiletý Ahmed. Ten se do pořadu přihlásil kvůli výhře, potřebuje prý totiž peníze na léčbu. Jeho zdravotní stav ovlivní i večery ostatních. Co ho trápí a proč by chtěl udělovat jen jeden bod?

Tento týden se soutěž odehrává v Praze a středních Čechách. V pondělí se k plotně postaví Ahmed. Ten se svěří se svým životním příběhem, který nebyl zrovna jednoduchý. Hostitel vsadí na lehký salát, brokolicový krém, jako hlavní chod bude trojkombinace na srbský způsob s rýží a nakonec tiramisu. To Ahmed bude připravovat poprvé a podle toho to i dopadne, jak konstatují hosté.

Ahmed je svobodný, žije sám bez partnera, a protože potřebuje peníze na alternativní léčbu, rozhodne se taktizovat. Nedávno totiž utekl hrobníkovi z lopaty, když mu kvůli náhlým potížím lékaři operovali krk. Dva měsíce byl v kómatu a dnes si váží každé minuty. Ahmed dokonce uvažuje, že bude své soupeře bodovat pouze jedním bodem, avšak po chvíli si to rozmyslí. U stolu jim ovšem bude zatápět i tak. Přesvědčit se o tom můžete každý podvečer na Primě. A bude toho mnohem více, čím pondělní hostitel překvapí.

Podívejte se, jak se rozčílený Ahmed zraní. Nešťastná nehoda s ním zamává:

Poteče krev a hostitel se několikrát rozruší

Ahmed se už dopředu psychicky připravuje na kritiku hostů. Je přesvědčený, že by soutěžící měli ocenit jeho chutě, a ne jaké má jídlo být podle jejich představ. Přesto se při vaření pořádně rozruší. Udělá se mu zle a závratná čísla na tlakoměru prozradí, že by se měl uklidnit. Hosté přitom už budou na cestě. Nejprve pro ně připraví přípitek. Protože Ahmed nepije, bude ho čekat otevírání alkoholické i nealkoholické lahve sektu. Není však příliš zkušený a nebude se mu moc dařit. Dokonce se řízne, na což ho upozorní Petra. „V tu chvíli mi ho bylo líto, protože se rozklepal,“ konstatuje Petra. Ahmed odběhne a začne si zranění provizorně ošetřovat.

Ostatním se také svěří, že má zdravotní problémy. „Dejte mi sekundu, potřebuju se uklidnit,“ oznámí hostům a odejde pryč. Při šmejdění v malinkém bytečku soutěžící objeví Ahmedův košík plný léků a dojde jim, jak je to s ním asi vážné. Nebudou chybět ani otázky na Ahmedův původ a jeho rodiče. Proč po nich musel pátrat přes Červený kříž? A jak se hostům bude líbit zábava v podobě masérského kurzu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.