Soutěžící Ahmed se téměř zhroutí. Poteče mu krev a řekne pravdu o svém zdraví

Prostřeno! XXV (121) – Ahmedova nemoc

Prvním hostitelem tohoto týdne bude čtyřicetiletý Ahmed. Ten se do pořadu přihlásil kvůli výhře, potřebuje prý totiž peníze na léčbu. Jeho zdravotní stav ovlivní i večery ostatních. Co ho trápí a proč by chtěl udělovat jen jeden bod?

Tento týden se soutěž odehrává v Praze a středních Čechách. V pondělí se k plotně postaví Ahmed. Ten se svěří se svým životním příběhem, který nebyl zrovna jednoduchý. Hostitel vsadí na lehký salát, brokolicový krém, jako hlavní chod bude trojkombinace na srbský způsob s rýží a nakonec tiramisu. To Ahmed bude připravovat poprvé a podle toho to i dopadne, jak konstatují hosté.

Ahmed je svobodný, žije sám bez partnera, a protože potřebuje peníze na alternativní léčbu, rozhodne se taktizovat. Nedávno totiž utekl hrobníkovi z lopaty, když mu kvůli náhlým potížím lékaři operovali krk. Dva měsíce byl v kómatu a dnes si váží každé minuty. Ahmed dokonce uvažuje, že bude své soupeře bodovat pouze jedním bodem, avšak po chvíli si to rozmyslí. U stolu jim ovšem bude zatápět i tak. Přesvědčit se o tom můžete každý podvečer na Primě. A bude toho mnohem více, čím pondělní hostitel překvapí.

Podívejte se, jak se rozčílený Ahmed zraní. Nešťastná nehoda s ním zamává:

Poteče krev a hostitel se několikrát rozruší

Ahmed se už dopředu psychicky připravuje na kritiku hostů. Je přesvědčený, že by soutěžící měli ocenit jeho chutě, a ne jaké má jídlo být podle jejich představ. Přesto se při vaření pořádně rozruší. Udělá se mu zle a závratná čísla na tlakoměru prozradí, že by se měl uklidnit. Hosté přitom už budou na cestě. Nejprve pro ně připraví přípitek. Protože Ahmed nepije, bude ho čekat otevírání alkoholické i nealkoholické lahve sektu. Není však příliš zkušený a nebude se mu moc dařit. Dokonce se řízne, na což ho upozorní Petra. „V tu chvíli mi ho bylo líto, protože se rozklepal,“ konstatuje Petra. Ahmed odběhne a začne si zranění provizorně ošetřovat.

Ostatním se také svěří, že má zdravotní problémy. „Dejte mi sekundu, potřebuju se uklidnit,“ oznámí hostům a odejde pryč. Při šmejdění v malinkém bytečku soutěžící objeví Ahmedův košík plný léků a dojde jim, jak je to s ním asi vážné. Nebudou chybět ani otázky na Ahmedův původ a jeho rodiče. Proč po nich musel pátrat přes Červený kříž? A jak se hostům bude líbit zábava v podobě masérského kurzu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.