Soutěžící se budou v Prostřeno! mstít za taktizování. Hosty vykolejí smradlavý pokoj

Prostřeno! S27 (113) - Nella vyzvídá

Prostřeno! z Jihomoravského kraje bude i v tomto týdnu stát za to. Tentokrát se u stolu, v kuchyních i při zábavě sejdou čtyři ženy a jen jediný muž. Soutěživý Patrik by chtěl vyhrát, jistě ale není sám. Bude někdo tento týden taktizovat?

V Jihomoravském kraji se dá dohromady parta odvážných, kteří budou chtít předvést to nejlepší, co v jejich kuchyních může vzniknout. Jídla budou ostatní zkoušet domácí i světová, některým bude chutnat více, jiným méně. Jak se povede celý týden? Soutěžící budou bojovat nejen s taktikou a trémou, ale také s úkolem týdne, kterým je použití zelí tak, aby nikdo nepoznal, že v menu nemá co dělat. Tento týden si s úkolem soutěžící obzvlášť vyhrají. Objeví se dokonce falešný úkol týdne pro zmatení soupeřů. Budou u stolu pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření?

Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Prostřeno! bude tento týden plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:50 a dozvíte se více. Soutěžící budou i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Obchodní zástupce Patrik (34) se netají touhou po výhře

Rád by vzal rodinu na dovolenou k moři. Hodně se tedy bude o výhru snažit. S manželkou Lucií má dceru Beátu a syna Teodora. Doma jim dělá společnost francouzský buldoček Gustav, jehož chlupy se objeví i v jídle. Do pořadu se Patrik přihlásil sám, protože ho baví vaření a rád by ukázal, co umí. Je také soutěživý typ. Sám o sobě tvrdí, že je pohodář, který nepokazí žádnou legraci. Jednou se mu podařilo nezvládnout i pečené kuře. Patrik pro ostatní připraví chleba jako Brno, krémovou česnekovou polévku s krutony, hovězí steak z pravé svíčkové a vanilkové mascarpone s jahodami a karamelovým chipsem. Ne všechno se sebevědomému hostiteli podaří. Úkol týdne nestihne dát na stůl, dámy se nedočkají vysněného domácího pečiva a polévka skončí na kalhotách jedné ze soutěžících. S kritikou se šetřit nebude a Patrik se s ní musí popasovat. A jak si parta první den sedne dohromady? Na to, že je to teprve první večer, u stolu nebude klid. Projeví se především vybíravá Nella. Sledujte už v pondělí!

Úterý: Studentka Nella (18) by ráda předvedla, jak vaří teenageři

Sama o sobě tvrdí, že je milá, přátelská, ukecaná a občas výbušná. Do pořadu ji přihlásily její kamarádky, ale zkusit to chtěla. Ráda by ukázala, že i osmnáctiletá holka může uvařit vynikající jídlo, protože hodně starších si myslí, že si mladí dokážou připravit jen špagety. Pokud by vyhrála, koupila by něco své mamince, která ji podporuje, a ráda by se jela po dlouhé době podívat k moři. Sebevědomá hostitelka se nebojí sázet na složité menu, když slibuje domácí listové těsto plněné rajčatovou a smetanovou omáčkou, hovězí vývar s nudlemi, afrického sumečka, batátové pyré nebo ovocný žahour. Podaří se jí starším soupeřům vytřít zrak? Nelle se tak trochu vrátí, že u Patrika pro kritické slovo nešla daleko a budou se péct oplátky. Patrik si vyžádá další porci ryby i dezertu. Dostane je? Soupeři mladinkou hostitelku šetřit nebudou. Zvlášť když Nella bude bojovat s časem. Sledujte už v úterý, jestli se může těšit na kulinářský koncert, nebo je Nella přesvědčena o něčem, co hosté neocení.

Středa: Obchodně technická specialistka Valentýna (24) je svobodná a nemá děti

Studovala střední vojenskou školu a pracovala i jako svářečka. Valentýna není žádná křehká květinka, umí si poradit u plotny i v životě. Pro hosty připraví plněný minicroissant, rajčatovou polévku, moravský špíz, parmazánové brambory a dip a minidortík. Nella ve špízu cítí papriku, Patrik po ní rád maso dojí, což bude někomu připadat nevhodné. Valentýna žije v malém bytě a vařit bude u rodičů, kde má stále pokoj. Do pořadu ji přihlásili kolegové z práce. Má ráda, když se v jejím životě něco děje. Nenávidí nudu. Její rodina je pro ni vším, drží spolu a tráví spolu hodně společného času. Valentýna je hodně temperamentní. Vyjde jí její plán pohostit a pobavit? Všichni mají pocit, že někdo u stolu taktizuje. Podaří se jim zjistit, kdo to vlastně je? Dívejte se už ve středu!

Čtvrtek: Manažerka Veronika (24) působí v domácím prostředí uvolněněji a více se ostatním otevře

Před pár měsíci jí zemřel děda, kterého měla velmi ráda, od dětství spolu pořád něco jedli a sledovali pořad Prostřeno! Výhru by použila na jeho podobiznu na pomníku. Také ráda poznává nové lidi. Menu připravila ze svých oblíbených jídel. Jejím největším koníčkem jsou procházky do přírody se psy. Pohostí soupeře v domě, který nedávno prošel rekonstrukcí. Bude se jim v něm líbit a ocení práci, kterou na něm s partnerem udělali, nebo se projeví trocha té závisti? V ložnici totiž budou komentovat pach jejích psů. Veronika se rozhodne připravit kanapky, krémovou polévku, vepřovou panenku s pepřovou omáčkou, americké brambory a mug cake. Uspěje Veronika se svým menu, nebo narazí na mlsné jazýčky soupeřů? A bude mít dost jídla pro všechny? Už se ví, že Patrik si potrpí na velké porce a dožaduje se přídavků. Veronika bude na jeho chlapský žaludek připravená.  Kdyby měl přece jen málo, může se dorazit dortem, který budou hosté v rámci zábavy zdobit.

Pátek: Maminka na mateřské dovolené Eva (42) si manžela dovezla z Anglie

V Londýně žila 13 let – dva starší synové se narodili v Anglii a dcera a nejmladší syn pak v České republice. Soutěžní jídla si vybrala, protože je často připravuje a mají je doma rádi. Sází na moderní, odlehčenou kuchyni, když připraví paštiku s brusinkami, polévku z pečených rajčat s parmezánem a smetanou, lososa v listovém těstě se špenátem, salát a čokoládové brownies s malinovým přelivem a šlehačkou. Do pořadu se přihlásila sama, protože si vaření v Prostřeno! chtěla vyzkoušet dlouho. Chce zjistit, jak bude jídlo chutnat jejím hostům. Je upovídaná, ale někdy i náladová. Vyjde s každým, občas se ovšem umí rychle urazit. Ráda připravuje pokrmy s masem. Jí téměř vše – až na kozí sýr. Poslední večer dojde na vyříkávání a pátrání po tom, kdo taktizuje. Z některých odpovědí budou hosté přinejmenším zaskočení. Kdo se jak projeví a jak to nakonec dopadne? Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte! Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.