Marek učí soutěžící střílet. Libor má při nebezpečné zábavě strach

Prostřeno! S27 (108) – U Máry

Středeční hostitel Marek pozve soupeře do domku na samotě u lesa, kterému schází ženská ruka. Jednatřicetiletý rozvedený řidič překvapí zvláštně prostřeným stolem a zábavou, která pro někoho bude velmi nepříjemným zážitkem.

Marek z Olomouckého kraje uvaří v soutěži amatérských kuchařů menu laděné do italských chutí. Připraví italský tatarák s bagetkou, krémovou polévku z pečených rajčat, vepřovou panenku s pepřovou a houbovou omáčkou se šťouchaným bramborem a sušenkový dort. Do Prostřeno! šel s tím, že chtěl zažít zákulisí natáčení, výhru by investoval do domku. Marek připravuje některé pokrmy podobné Markétiným, doufá ale, že jeho brambory a tatarák budou lepší. Vpodvečer uvidíte, jak srovnání dopadne.

S prostřeným stolem si ovšem moc práce nedá. Možná i proto, že bude poměrně malý a moc se toho na něj nevejde. Hostitel nebude mít ani dost skleniček na víno, a tak soutěžící dostanou směs „co dům dal“. „Tohle i pro mě bylo velmi klaustrofobní,“ hodnotí Libor. Marek se rozhodne servírovat předkrm na obrovském prkénku uprostřed stolu. Není na něj ale místo a stísněný pocit ještě vzroste. Hostitel přizná, že maso na tatarák koupil už namleté. Podle Milušky měl tedy ulehčenou práci. Markéta zase vyzvídá, zda je pečivo domácí. Ona chleba upekla a zřejmě to čeká i od ostatních.

Podívejte se na video, ve kterém hosté řeší propečení masa. Je to málo?

Kritická Miluška se ráda chopí zbraně

Hosty zaujme bydlení v horách u lesa. Marek přizná, že má rád turistiku a takový příbytek byl vždycky jeho sen. Jeden z pokojů je jeho dcery a dámy budou obdivovat obrovskou postel, kterou má holčička jen pro sebe. Podle soutěžících dům nepůsobí zabydleně a chybí mu ženská ruka. Poloprázdná ložnice se jim nebude líbit a podobné bydlení by nikdo ze soutěžících nechtěl. Jako hlavní chod bude vepřová panenka, jež má to úskalí, že ji každý chce propečenou úplně jinak. Pro Markétu s Romanem bude málo udělaná, hostiteli se zdá v pořádku. Trefit se ostatním do chuti je vážně těžké.

Jako zábavu Marek připraví střílení ze vzduchovky na terč. Markéta je nadšená, že si může něco takového vyzkoušet. Marek ji varuje, aby nepřikládala oko přímo ke zbrani, jinak bude mít monokl. Libor jako majitel zbrojního průkazu bude ze zábavy nervózní. „Mě ta situace stresovala, že manipulovali se zbraní,“ komentuje Libor, kterému se zřejmě zdá, že ostatní nedbají na bezpečnost. Miluška bude z akční zábavy nadšená, což je velké překvapení. Zrzavá soutěžící je totiž nejkritičtější z celé party. Na prima+ si můžete připomenout, co řešila v předchozích dnech. Jak bude hodnotit Markův večer?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.