Soutěžící u Pityho dostanou místo jídla prázdný talíř. Simona vyzná lásku Julianovi

Pod dohledem - Prostřeno! S29 (7)

V úterý se ve speciálu kuchařské soutěže s hvězdami reality show postaví k plotně Petr Krejczy, kterého diváci znají z VyVolených pod přezdívkou Pity. V běžném životě moc nevaří a v kuchyni se otáčí hlavně jeho partner Vítek. A právě ten bude jeho hlavním poradcem i v jeho velký den.

Pětačtyřicetiletý majitel kosmetického salonu a bývalý travesti umělec Petr „Pity“ Krejczy se proslavil ve druhé řadě reality show VyVolení, kde trávil čas zavřený ve vile s dalšími lidmi a plnil různé úkoly.  V úterý soupeře z Prostřeno! pozve do pražského bytu, kde bydlí měsíc, takže zatím není vše, jak má být. Kuchyň je ovšem vybavená dostatečně. Hostit bude známé tváře z reality show – Simonu Míkovou, Věru Patt, Juliana Záhorovského a Karla Frýda.

V jeho velký den ho bude podporovat partner Vítek. Zná totiž jeho kuchařské dovednosti. Pity prý neumí obsluhovat některé přístroje a odborný dozor se mu hodí. Podávat se budou jídla podle receptů od přátel. Bude to lehký italský předkrm s domácím pečivem podle M., domácí cibulová polévka podle V., špíz s chimichurri omáčkou a přílohou dle chuti podle P. K. a na závěr štrúdl s vanilkou a vaječným koňakem podle M.

Čtěte také: Simona Míková stále nenašla toho pravého. Soupeře potrápí anglickými názvy jídel

Pity sice vaří, za zády má ovšem partnera. Tem ho komanduje, jak má očistit panenku, jak krájet cibuli nebo jak sladit dezert. „Jsem tady jako ve škole,“ povzdechne si Pity. Výsledné pokrmy ale nedopadnou špatně. Jen salát měl hostitel zamíchat až těsně před podáváním. Nakrájená rajčata s mozzarellou pustí příliš vody a předkrm nebude vypadat hezky. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě, po předkrmu přijde pauzička s tajemným chodem, jaký svět neviděl.

Podívejte se, jak soutěžící hádají, co znamená talíř na stole:

Jídlo, které svět neviděl?

Mezi Pityho vzpomínky na VyVolené patří i boj o jídlo, kdy se musely plnit úkoly, aby člověk dostal najíst. Úkolem týdne je tentokrát chuťová vzpomínka na reality show, a tak Pity dá soutěžícím v Prostřeno! na stůl bez vysvětlení prázdný talíř. „Myslím, že prázdný talíř uprostřed stolu jsme nikdo nepochopili,“ říká Simona. Julian vtipkuje, že je na talíři zřejmě jitrnice, kterou svět neviděl. Čekal, že ji Pity rozkrájí a rozdá. Věra si myslí, že byl talíř na polévku. Úkol neodhalí nikdo.

Šmejdění vyvolá v soutěžících nostalgii. Projdou Pityho fotky z doby, kdy byl populární díky reality show. Pro Karla je neuvěřitelné, že se s dnešním hostitelem poznal před 18 lety. Simona při té příležitosti zavzpomíná na Julianovu kariéru a přizná, že do něj kdysi byla zamilovaná. Julian podobné vyznání neslyší poprvé. Hodně žen mu totiž říká, že byly jeho fanynkami v minulosti, on by přitom chtěl jejich podporu i dnes. Simoně je Julian viditelně sympatický i po letech, už je ale zadaný. Jak bude na její vyznání reagovat? Vzhledem k Pityho minulosti čekají hosté jako zábavu travesti show. Dočkají se? Dívejte se v úterý.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Prostřeno! reality show speciál Karel Frýd Julian Záhorovský prima+ VyVolení Věra Patt Petr "Pity" Krejczy Simona Míková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.