Simona Míková stále nenašla toho pravého. Soupeře potrápí anglickými názvy jídel

Anglické menu - Prostřeno! S29 (6)

Tento týden budou vařit hvězdy českých reality show. Mezi tváře známé z televizních obrazovek patří i pondělní hostitelka Simona, která před kamerou hledala životního partnera. V soutěži amatérských kuchařů uvaří menu inspirované Amerikou a přivítá u stolu svého idola z mládí.

Týden s hvězdami reality show začne v pondělí u Simony Míkové, která před časem hledala manžela v televizi. Bohužel neúspěšně. Věnuje se marketingu a moderuje v rádiu Kiss. Její rodina pochází z Košic, matka s otcem šli do Česka za prací. Prostřeno! je pro ni výzvou. Ráda překonává sama sebe. Dvaatřicetiletá blondýnka pro hosty připraví jídla s anglickými názvy – chicken strips with green salad neboli kuřecí řízečky se salátem, dýňovou polévku pumpkin soup, chicken tacos neboli kuřecí tacos a brownies with s’mores. S’mores jsou opečené marshmallow vložené spolu s čokoládou mezi dvě sušenky. Je to oblíbená pochoutka ve Spojených státech a tradičně se připravují u táboráku.

Simona bude hostit Petra „Pityho“ Krejczyho a Věru Patt z VyVolených, zpěváka Juliana Záhorovského a kondičního trenéra „Plyšáka“ Karla Frýda. Ani jeden z nich neumí moc dobře anglicky, a tak u některých pokrmů tápou, o co vlastně jde. Brownies with s’mores je potrápí i při čtení. „Nevím, co je mores, my jsme k tomu dávali maliny,“ říká Věra. „Brownies with amors, takže to bude nějaké srdce,“ pobaví Karel, kterému se popletou písmenka. „To vůbec nevím, co je, protože neumím vůbec anglicky,“ směje se Pity. Procestoval celý svět, ale všude prý mluvil česky. To Simona asi nebude ráda. Jak uvidíte vpodvečer na prima+ a na Primě, není to první chvíle, kdy budou potřebovat cizí jazyky.

Soutěžící a cizí řeči nejsou kamarádi. Karel vysvětlí proč:

Simona zdůrazňuje, že je stále k mání. Změní to díky vaření?

Všichni budou zvědaví, s kým se u stolu sejdou. Jako první přichází Julian, kterého Simona zná přes sociální sítě. Je to navíc její idol z mládí. Ostatní se mezi sebou znají, takže budou hned samá legrace. Při šmejdění najdou na posteli Simoniny dresy z dob, kdy dělala roztleskávačku, fotky z cestování a spoustu medailí ze závodů. Obdivují, kam to ve sportu dotáhla. Při předkrmu Simona ostatní upozorní na kartičky, které každému dala na místo. Stojí na nich „dobrou chuť“ ve španělštině a angličtině. „Jelikož mám klientelu Čechy, jazyk tolik nepoužívám,“ vysvětluje svoji neznalost cizích jazyků Karel.

Všichni ale budou mít hlad, tak se raději pustí do jídla. Kuře obalené v kukuřičných lupíncích se salátem Karel jako trenér schvaluje. Na polévku se pánové moc netěšili, budou ale překvapení, jak jim chutná. Hosté se budou ptát na reality show, ve které Simona účinkovala. Svého partnera poprvé viděla u oltáře a pak spolu nějaký čas žili. Juliana zajímá, jestli spolu strávili i první noc. To Simona popírá. Od té doby navíc nenarazila na toho pravého a je stále volná. Možná se to po účasti v Prostřeno! změní. Všichni uvidí, jak je skvělá kuchařka, a nabídky se jen pohrnou.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima vaření soutěž Prostřeno! Karel Frýd Julian Záhorovský prima+ Věra Patt Petr "Pity" Krejczy Simona Míková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.